Just värvilistest sügisviljadest inspireerituna toimuvad Daily koolisööklates teemapäevad “Sügisvärvid taldrikul”, mis tõstavad aukohale hooajalisi vilju ja marju. Neid jagatakse lastele magustoiduks, viilutatakse prae kõrvale ning riivitakse maitsvaks salatiks, samuti kasutatakse hooajalisi saadusi põhiroogade retseptides.

“Kuna värske ja tervislik tooraine on üks Daily toiduvalmistamise alustaladest, otsustasime lastele sügismenüüs pakkuda võimalikult palju värvikirevaid metsa- ja aiasaadusi, mis just praegu rikkalike maitsete ja kasulikkusega silma paistavad,” selgitas septembri- ja oktoobrikuu teemapäevade valikut Daily kaubamärgi all koolitoitlustust pakkuva Baltic Restaurants Estonia müügi- ja turundusjuht Tiiu Endrikson. Ta tõi välja viis põhjust, miks ka kodus võimalikult palju hooajalistest saadustest hõrgutisi valmistada.

Edasi lugemiseks:
1.99 Üksikartikkel ühe kliki mobiilimaksega