Kategoorias „Parim väljapanek” tunnistati võitjaks õpilasfirma Inglipesa Mikitamäe Koolist. Firma liikmed on Kaisa Hälvin, Laura Tillo ja Krista Ivaste. Neid juhendab Liina Palu. Auhindadena pani Pärnu Linnavalitsus välja fotoalbumid ja maiustused.

Kategoorias „Parim müügistrateegia” tunnistati võitjaks õpilasfirma Take & Wash Parksepa Keskkoolist. Firma liikmed on Priidik Pung, Jaana Urubkova, Liis Mironova ja Kristjan Runtal. Neid juhendab Helje Jaarma. Auhinnaks on voodipesu komplektid ja maiustused.

Kategoorias „Parim toode” tunnistati võitjaks õpilasfirma Kahari Võru Kesklinna Gümnaasiumist. Firma liikmed on Hardi Kõlli, Karl Timpka, Richard Puustusmaa, Maris Mets ja Mariliis Mets. Neid juhendab Ave Arop. Auhinnaks on PEAK pähklikotid, särgid ja maiustused.

Kategoorias „Aktiivne müük” tunnistati võitjaks õpilasfirma 2KpH Kanepi Gümnaasiumist. Firma liikmed on Helina Zigand, Päivi Margna, Kätlin Hani ja Kerli Koorm. Neid juhendab Piret Viil. Auhinnaks pani TÜ Pärnu kolledž tassid, pastakad ja maiustused.

Kategoorias „Innovaatilisem toode” tunnistati võitjaks õpilasfirma Insta Kohila Gümnaasiumist. Firma liikmed on Oliver Saare, Martti Kask ja Hardo Hansar. Neid juhendab Margot Sarv. Auhindadena pani Infotark AS välja seljakotid, limonaadi ja maiustused.

Kategoorias „Suurim läbimüük” tunnistati võitjaks õpilasfirma Fabric Juuru E. Vilde nim. Gümnaasiumist. Firma liikmed on Eneli Rahula, Kati Niinemets ja Jürgen Piigli. Neid juhendab Helle Kiviselg. Auhinnaks on rahakotid ja maiustused.

Kategoorias „Parim koolikasutuslik toode” tunnistati võitjaks õpilasfirma M.E.T.E. Luunja Keskkool. Firma liikmed on Maret Parkja, Eve Tuvi, Tiina Patto, Ele Tuvi. Neid juhendab Ülle Tõnutare. Auhinnaks on joogipudelid ja maiustused.

Kategoorias „Parim korduvkasutuslik toode” tunnistati võitjaks õpilasfirma Pääsuke Tartu Kunstigümnaasiumist. Firma liikmed on Sander Sõna, Üllar Kivila ja Rait Rahu. Neid juhendab Karmo Kurvits. Auhinnaks on mütsid ja maiustused.

Kategoorias „Port Arturi eriauhind” tunnistati võitjaks õpilasfirma Seto Alias Misso Keskkoolist. Firma liikmed on Lisette Niilo, Eliise Umbleja ja Maarja Variksaar. Neid juhendab Inge Mälzer. Port Arturi poolt on kinkekaardid ja maiustused.

Kategoorias „Parim teenus” tunnistati võitjaks õpilasfirma Ilu Helkur Värska Gümnaasiumist. Firma liikmed on Jete Suure, Ingrid Vako ja Jogita Järvemägi. Neid juhendab Helena Kudre. Auhinnaks pani Wendre AS välja padjad, tekid ja maiustused.

Kategoorias „Ostja lemmik” tunnistati võitjaks õpilasfirma Kivad Misso Keskkoolist. Firma liikmed on Kuido Kanarik, Mirek Sulu, Marge Laidmets ja Jaana Orhidejeva. Neid juhendab Kadri Kadarik. Auhinnaks on küünlajalad ja maiustused.

Kategoorias „Eriauhind noorimatele” tunnistati võitjaks õpilasfirma Toplima, mis tegutseb MTÜ keskus Gagarin juures. Firma liikmed on Jegor Kupratsevich ja Martin Kolk-Tjurin. Neid juhendab Tatjana Kupratsevich. Auhinnaks on tassid, pastakad ja maiustused.

Lisaks sellele said kõik 36 osavõtnud firmat tänukirjad. Üritust toetasid ja sponsoreerisid Pärnumaa Omavalitsuste Liit, Pärnu Linnavalitsus, Eesti kaubandus-Tööstuskoja Pärnu esindus, Freesped OÜ, Maiasmoka Pagar OÜ, Infotark AS, Ruukki AS, Ergo Kindlustus, Pärnu teater Endla, LL Merge Grupp AS, Hotell Viking ja Hotell Ranna Villa.

Fotodel Pärnu abilinnapea Jane Mets ja POL esimees Andres Metsoja

Koostöö partnerid olid Pärnumaa Majandusõpetajate ainesektsioon, TÜ Pärnu Kolledž, AIESEC Estonia, Pärnu Noorte Vabaajakeskus, Kaubanduskeskus Port Artur ja Junior Achievement Arengufond.

Vaata samuti: