Teisipäeval (4.12) liigub Norra lõunaosast madalrõhkkond kirde suunas ja jõuab päevaks Botnia lahe äärde ning selle serva mööda kandub edelavoolus soojem õhumass üle Eesti. Öö hakul sajab Lääne-Eestis vihma ja lörtsi, ida pool lund ja lörtsi. Hommikuks läheb sadu kõikjal üle vihmaks. LIBEDUSEOHT ON SUUR! Sajab lörtsi ja vihma, Ida-Eestis ka lund, päeval on vihmapilvi hõredamalt. Tuul pöördub kagust lõunasse ja edelasse ning on võrdlemisi tugev. Õhutemperatuur on öö hakul Lääne-Eestis 0..+4, ida pool 0..-2, hommikuks tõuseb üle Eesti +1..+6°C-ni, päeval +2..+6°C.

Kolmapäeval (5.12) jätkab madalrõhkkond liikumist kirde suunas ja jõuab päevaks Põhja-Soome ning selle lõunaservas sajab Eestis öösel enamasti vihma, hommikul ja päeval vahetevahel vihma ja lörtsi. Öö on võrdlemisi tugeva edelatuulega, hommikul saartest alates pöördub läände ja loodesse ning tõuseb veel tugevamaks. Õhutemperatuur on öösel +1..+4°C, päeval 0..+3°C.

Neljapäeval (6.12) eemaldub madalrõhkkond Skandinaavia põhjatipu taha, aga selle äärmine lõunaserv ulatub Eestini. Sajab nii lund, lörtsi kui vihma, aga sajuhoogudes on pikemaid vahesid. Puhub võrdlemisi tugev läänekaare tuul, õhtul nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel 0..-5, rannikualadel kuni +3, päeval -2..+2°C.

Reedel (7.12) tugevneb kõrgema rõhuga foon. Sajuhooge on hõredalt ning tulevad alla lume ja lörtsina. Tuul puhub öösel läänekaarest, päeval pöördub lõunakaarde ning on võrdlemisi nõrk. mõõdukas põhjakaare, päeval läänekaare tuul. Õhutemperatuur on öösel -2..-7, meremõjuga rannikul jääb 0°C lähedale, päeval 0..-4, rannikul kuni +2°C.

Laupäeval (8.12.) läheneb Põhjamerelt aktiivne madalrõhkkond, laieneb Läänemere äärde ning tõstab kagutuule tugevaks. Lumesadu jõuab hommikuks saartele ja laieneb päeva peale üle Mandri-Eesti, võib tuisata. Saartel läheb sadu pärastlõunal, õhtul ka mandri lääneservas üle lörtsiks. Õhutemperatuur on öösel -3..-8, meremõjuga rannikul jääb 0°C lähedale, päeval 0..-4, rannikul kuni +2°C.

Pühapäeval (9.12.) jõuab madalrõhkkond Läänemerele ja toob kaas soojema õhumassi. Vahetevahel sajab lörtsi, sekka ka vihma. Puhub võrdlemisi tugev kagu- ja lõunatuul. Õhutemperatuur on öösel -2..+3, päeval 0..+3°C.