Akumuruniiduk ühendab endas elektrimuruniiduki vaiksuse ja bensiinimuruniiduki mobiilsuse, vältides müra ja bensiinihaisu. Akude laadimine ei võta pikalt aega ja laetud akud saad endaga kaasa võtta ka kohta, kus elektrit pole. Muruniiduk on samal ajal piisavalt väike ja kerge – võid seda kasutada nii linnaaias kui ka vedada autoga maale ning niita muruplatse suvila ümber. Seda on kerge hooldada – eemalda akud ja puhasta voolava veega. Kõrguse reguleerimine käib ühest hoovast.

Akumuruniiduk Makita DLM380

Peamised kasutusalad. Akumuruniiduki saad endaga igale poole kaasa võtta, see sobib tööks nii linnas kui ka maal, kaasa arvatud seal, kus elektrit pole. Ja sellega saad töötada nii hommikul kui ka õhtul, sest vaikse tööriistana ei häiri Makita DLM380 naabreid.

Parim aeg kasutamiseks. Kuniks kasvab muru, seniks töötab ka muruniiduk – ehk nagu ikka, kevadest sügiseni.

Energiaallikas. Nagu paljude Makita akutööriistade puhul, toidavad ka akumuruniidukit kaks 18 V akut, mille saad lõuna- või kohvipausi ajaks laadima panna, et pärast muruniitmisteraapiat jätkata.

Eelised omasuguste ees. Vaikne, ent mobiilne muruniiduk. Akusid saab kasutada samuti teistel Makita akutööriistadel. Lihtne hooldada ja mugav kasutada.

Vaata kõiki Makita aiatööriistu: www.makita.ee/aiatooriistad.

Jaga
Kommentaarid