Kindlasti on edaspidi tulemas mitmesuguseid pikemaid persoonilugusid üle Eesti ning küllap muudki sekka. Vaid põllumajanduslood lubab uus kirjutaja lahkelt teistele teha jätta. Vähemalt esialgu.

Ivo Linna paneb proovile lugejate teadmised – juba selles lehenumbris on avalöögina huvilistele vastamiseks tema koostatud küsimused.

Tööks ei soovi Ivo Linna seda nimetada – mälumäng on tema elupõline hobi ning aja jooksul kogunenud teadmiste jagamine ainult rõõm.

“Maire Aunaste ja Ivo Linna ei vaja tegelikult ju kellelegi tutvustamist,” ütleb Maalehe peatoimetaja Andres Eilart. “Maire ja Ivo on oma võrratu multitalendi ja tuntud headusega pugenud paljude südamesse. Suur rõõm on neid Maalehe peres tervitada – hea Eesti leht muutub nõnda veel paremaks.”

Maire Aunaste ainulaadse andena toob Andres Eilart välja Eesti inimeste ja nende sisukuse avamise.

“Ent eestlased on ka mälumängurahvas ja Ivo Linna sulest ilmuma hakkav lustakas mälumäng peaks meie kõigi nuputamisnäljale leevendust pakkuma,” lisab peatoimetaja. “Iffi mälumängu leiab Maalehest nüüdsest igal neljapäeval, kuid miks ei võiks sellest välja kasvada üks äge tervet Eestit kattev turniir? Omalt poolt soovime koos kõigi lugejatega värskele juubilarile aina jaksu ja sära!”