Ühtekokku on ilmatarga laudas nüüd viis looma, Juku ja Manni ning nende ema kõrval veel teinegi lehm, nimeks Siiri, ja tolle aprilli algul sündinud pooleaastane poiss John. Nagu pea kõikjal tavaks saanud, nii kasutab ka Saidla seemendustehniku teenust.

Peremees meenutab, et ega Anna viimastel kordadel, kui veel väljas käis, tahtnudki laudast kuigimoodi enam välja minna. Kõndimisega oli tegu ning eks hommikudki olid jahedad juba. Saidlal olnud isegi mingi kahtlus hinges, et mine tea, äkki tuleb vasikaid rohkem kui üks.

„Tavaliselt on tal olnud suured vasikad ja siis on üks külg trummis olnud, aga nüüd oli nagu põispill,” märgib ta.

Saidla ütleb, et mälusopis midagi nagu meenuks, et kunagi lapsepõlves olid tal kodus lehmal kaksikud olnud, kuid ta pole selles kindel.

„Ilma ennustamisel kaksikute sünd mingit rolli nüüd küll ei mängi, pigem ma ütleks, et nad on meile silmarõõmuks ja eks laudas oli liiga hõre ka muidu,” sõnab ta.

Maie Mölder, kes Tartu Agro Vorbuse laudas ligemale pool sajandit lehmadega tegeles, loomaarstina alustas ja farmi perenaisena aasta eest lõpetas, ütleb, et nende ligemale 700 lehmaga farmis sündis aasta kohta keskmiselt kolm-neli kaksikut kuus.