Ikka meeldib meile hea mekiga kohv kodulinna või kodulinnaosa tänavanurgalt, teretuttavaks muutunud kohvikupidaja röstituna ja valmistatuna. Või lemmikpagariäris kerkinud tainast küpsenud pirukas, teele läkitatud heade soovidega. Mõte, et toode ja teenus moodustavad terviku ning mõjuvad vahetult ja kohalikult, on meile sümpaatne. Me tahame teada, kust toit meie lauale jõuab.

Ka kõige lähemal asuvate naabrite valmistatud piima- või lihatooted ei ole sedavõrd populaarsed kui kodumaised.

Selveris hindame väga kõrgelt just kohalikust ja kvaliteetsest toorainest valmistatud eestimaist kaupa. Oleme kogu Selveri tegutsemisaja seisnud hea selle eest, et meie kaupluste riiulitelt leiaks alati kõige laiema valiku kodumaiste kohalike tootjate hoole ja armastusega valmistatud tooteid. Meie klient teab seda ja jagab Selveriga neidsamu väärtusi. Selverist leiab kõige rikkalikuma valiku kvaliteetset Eesti toidukaupa.

Selline põhimõtteline hoiak ei tulene üksnes sellest, et sooviksime täita vaid tarbija soove. Aitame nõnda edendada ka elu maal. Sest milleks tellida mõnd toodet välismaalt ja toetada seeläbi võõra riigi põllumajandust, kui saame oma kodumaise poeketiga ise kohalikku maaellu panustada?

Vastutustundliku ettevõttena näeme oma rolli laiemalt kui üksnes kaupade ja teenuste pakkujana. Tunneme Selveris, et suure keti kaupmehe roll on olla oma kauplustega aina enam ka kogukonnakeskus, piirkonna mootor.

Vastutustundlikkus seisneb selleski, kuidas näeme keskkonda enda ümber. Me ei taha, et meie tegevus seda liialt koormaks. Selle eesmärgi täitmises on suur ka kohaliku tootja roll. Mida lähemalt jõuab toit kaupluse letile, seda puhtamas looduses elame meie ja kasvab meie toit.