Ettevõte üllatas ka sellega, et müüs Coca-Cola Companyle maha Linnuse kalja kaubamärgi. Tegu oli rüüpega, mille müük ületas Eestis joogihiiu nimitoote müügi.

Seevastu Maakera kaubamärgi all purgitoitude tootmine nii edukalt ei läinud ja kulp tuli küllaltki kiiresti varna riputada. Seda, et ebaõnnestumise peale ei tasu heituda, näitas järgmine julge samm – Premia Foodsis eriti rammusate jäätiste sarjaga turuletulek. Ajal, mil rasval oli halb maine ja lettidel troonisid rasvavabad tooted, oli vastuvoolu ujumine paras julgustükk, mis ennast lõppkokkuvõttes kuhjaga tasus.

Sama võib öelda ka Kuldar Leisi Põlvas asuva elumaja kohta, mis on Eesti esimene sertifitseeritud passiivmaja. Nagu ta ise on tunnistanud, on tegelikult tegu nullenergiamajaga, mis toodab sama palju energiat, kui ära kasutab. Aastate jooksul on käinud sellega tutvumas sadu huvilisi ning maja toimimist jälgivad TÜ ja TTÜ teadlased.

Tema kontole võib kanda ka Eesti esimese tagurpidi maja, mis seisab katuseharjal Eesti Rahva Muuseumi lähistel. See on muutumas Emajõelinna üheks turistimagnetiks.

Praeguseks on Leis seotud mitme firmaga, kuid igapäevaselt neist ühtegi ei juhi. Ta on enda südameasjaks võtnud hoopis gümnaasiumites ja ülikoolides noortele ettevõtlikkuse pisiku süstimise. Kagu-Eesti patrioodina tegeleb ta ettevõtluskonsultandina Põlva-, Võru- ja Valgamaal ning on Põlva valla volikogu liige. Tema eesmärgiks on ettevõtluse ja kogu eluolu arendamine väljaspool Tallinna.

Kagu-Eesti suurimaks probleemiks peab ta tippspetsialistide puudust ja nende toomine Kagu-Eestisse läheb tema hinnangul isegi kallimaks kui Tallinnas. Selleks, et nii Tallinnas kui ka mujal Euroopas töötavad inimesed saaksid oma igapäevasele töökeskkonnale inspireerivat vaheldust, on plaanis luua kaugtöökeskuste võrgustik, mis tooks diginomaadid Kagu-Eestisse.

„Sa kas oled juhina persoon, kes köidab ja seob inimesi, või jääd üksi ulguma,” on Leis öelnud. Oma ideid ei hoia ta vaka all, vaid räägib neist erinevatel üritustel ettekandeid tehes või kirjutab sisukaid arvamuslugusid.