„2018. aastal ilmunud raamatud osutusid erakordselt menukaks, mille tulemusel pöördusid Maalehe poole paljud lugejad küsimusega, kas neile on tulemas ka järg. Nüüd olemegi taas koostanud täiesti uued raamatud, mis pakuvad kasulikke näpunäiteid küllap ka kõige nõudlikumatele lugejatele. Targu Talita on põhjalikke näpunäiteid ikka osanud anda,“ tõdes Maalehe peatoimetaja Andres Eilart.

Raamatud tuletavad meelde vanu tarkusi ning jagavad uusi nippe lihtsatest võtetest hädavajalike teadmisteni.

Mitu raamatut on mõeldud aiahuvilistele. Näiteks aitame valida sinu aeda kõige vastupidavamaid püsililli, tutvustame Eestis kasvavaid puuvilja-, marja-, köögiviljade ja maitsetaimede sorte, mille maitseomadusi hinnatakse omasuguste seas parimateks.

Lisaks leiate nõuandeid uute ja põnevate köögiviljade ja maitsetaimede sortide peenrasse sobitamiseks ning ka maitserohelise aastaringseks kasvatamiseks linnakorteri köögiaknal.

Samuti saate teadmisi, milliseid huvitavaid võõramaiseid taimeliike võiks lubada oma krundile ning millest tasub hoiduda.

Käsiraamat “Kodused puhastusnipid” lükkab ümber müüdi, et puhastustööd on hirmus rasked ja vaevanõudvad. “50 praktilist saunanippi” aga õpetab, kuidas iga saunaskäik tervistavaks elamuseks, unustamatuks riituseks muuta.

Tutvustame lihtsaid võimalusi enda ökoloogilise jalajälje vähendamiseks kodus ja aias ning sealjuures ka raha kokkuhoiuks. Ehitusmeistrid jagavad nippe tellisahju ehitamiseks ja kütmiseks.

Anname soovitusi, kuidas koduses köögis oleks toiduvalmistamine mugav, ohutu ja meeldiv ning tulemus maitsev. Ning pakume näpunäited, mida arvestada uue toataime valikul, kuidas leida talle sobivat kasvukohta ning mil moel tema eest hoolitseda.

Kuni märtsi lõpuni on võimalik kõigil see endale mugavalt paki-kaupa postiga koju tellida. Ette tellides postikulu ei lisandu. Kogu sarja ette tellides maksab raamat vaid 5,99 eurot ning kümme käsiraamatut kokku 59,90 eurot. Sarja eest saab tasuda kahes osas, makstes korraga viie raamatu eest.

Sarja 1. paki raamatud on:

11. Kõige vastupidavamad püsililled, autor Marju Reitsak

12. Head ja halvad võõrliigid aias ning peenramaal, autorid Pille Hermann ja Jaan Mettik

13. Parima maitsega puu- ja köögiviljasordid, autor Marju Reitsak

14. Köögiaedniku käsiraamat, autor Tiina Paasik

15. Kuidas kodus loodust ja raha säästa, autor Marju Reitsak

Telli 1. pakk SIIT.

Sarja 2. paki raamatud on:

16. Kodused puhastusnipid, autor Jana Rand

17. Tellisahju ehitamise ja kütmise teejuht, autor Priit Valge

18. 50 praktilist saunanippi, autor Rein Sikk

19. Koduköögi nipiraamat, autor Tuuli Mathisen

20. Toataimede ellujäämise teejuht, autor Jaan Mettik

Telli 2. pakk SIIT.

Loe raamatututvusi ja telli SIIT.

Raamatute tellimiseks võib minna ka veebilehele: https://www.maaleht.ee/raamatusari, helistada klienditeenindajatele telefonil 680 44 44 või kirjutage meiliaadressil klienditugi@ekspressmeedia.ee.

Esimene raamat “Kõige vastupidavamad püsililled” jõuab Coopi ja Selveri poodides müügile 9. aprillil koos Maalehega ning samal ajal saab seda osta ka Ekspress Meedia veebikeskkonnas. Raamatud hakkavad ilmuma iga kahe nädala järel. Poodides iga raamatut eraldi ostes lisandub sellele ka Maalehe hind.