19.04.2020, 09:25
Kodune kalagurmee: Koržetsi kuum kilu- ja munaleib
Kala ei ole mõeldud vaid neljapäevadeks, ka pühapäeva hommikud ja muu aeg sobib selleks, et nautida värsket kodumaist kala. Kampaania "Kalandustegu 2019" raames pakub tuntud kalakokk Koržets välja oma parimad mõtted ja ampsud. Head katsetamist!
FOTO:
Vaja läheb:
- Käär vormileiba
- Kanamuna
- Kaks vürtsikilu fileed
- Soola
- Pipart
- Võid
- Õli
- Maitserohelist
Valmistamine
Lõika leivakääru sisse suurem auk (näiteks ümmarguse veeklaasi abil). Aja pann kuumaks, pane pannile natuke toiduõli või koorevõid (või siis mõlemat), seejärel pane pannile ka augugua leivakäär ja vala toores kanamuna leiva sees olevasse auku. Maitsesta muna soola ja pipraga. Kui muna on parjalt küpsenud, tõsta leib pannilt taldikule ja aseta muna peale 2 vürtsikilu fileed. Juurde haki maitserohelist (tiili, peterselli vm).
Head isu!