25.04.2020, 09:25
Kodune kalagurmee: Koržetsi siiatartar
Taaskord võiks serveerida hommikuseks alustajaks, peenemaks lõunaeineks või ka õhtusöögi eelroaks Eesti värsket kala. Ning, mis oleks parim, kui valmistada siia kalast üks hõrk hake, kõikide peenemate, maitserohkete lisanditega. Lihtne viis pakkuda üks galantne roog. Proovige ja Te ei kahetse!
FOTO:
Vaja läheb:
300 g siiafileed
80 g punast sibulat
80 g redist
Murulauku
0,7 dl oliiviõli
1-2 sl laimimahla
Soola
Suhkrut
Valmistamine:
Nopi siiafileest välja luud ja lõika kala väikesteks tükikesteks. Haki sibul ja murulauk. Viiluta redis ning lõika peenikesteks ribadeks. Sega kõik kokku. Lisa õli, laimimahl, suhkur ja sool. Sega kõik veelkord läbi ja pane mõneks ajaks (15-30 minutit) külmkappi. Sobib hästi röstsaiaga.
Head isu!