Telelegendide lahing

Reedel, 6. novembril kell 20 on ETV ekraanil esimene saade uuest sarjast “Telelegendide lahing”. Lõbus ja hariv mälumäng, kus pannakse proovile võistlejate ning televaatajate teadmised Eesti Televisioonist ja meie elust ning ajast, mida televisioon vahendab.

Arhiivist otsitud lõikude põhjal koostatud küsimused puudutavad nii tuntud telenägusid, Eesti Televisiooni ajalugu kui ka meid ümbritsevat elu, mida televisioon on juba 65 aastat peegeldanud. Võistlema asuvad nii endised kui praegused saatejuhid ning teletegijad. Lahingut läbi kaheksa saate ohjavad Maire Aunaste ja Marko Reikop.

Tasujad tegutsevad

Esmaspäeval, 2. novembril kell 22 tele­esilinastub TV3s mängufilm “Tasujad: Igaviku sõda”, kus teevad kaasa Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Scarlett Johansson jt. Tasujad jätkavad maailma kaitsmist ohtude eest, mis üksikutel kangelastel üle jõu käiks. Kosmose varjude seast on kerkinud esile uus oht – Thanos. Üle galaktika kurikuulus despoot, kelle eesmärk on saada enda valdusesse kuus Igaviku­kivi, et nende väge kasutades allutada kogu universum oma tahte alla.