Nüüd kasvatatakse Marjamaal kokku 32 hektaril astelpaju, kultuurmustikaid, sõstraid, vaarikaid, õunu-pirne, maasikaid ja pampleid. Pampel ehk aedmurakas meenutab välimuselt musta värvi vaarikat ja pole Eestis väga levinud. Aga Oks tahabki proovida midagi uut, nii taimede kui ka tehnoloogia valdkonnas.

Ta sai varakult aru, et ainult marjade kasvatamisest on vähe – saak tuleb ka maha müüa. Marjamaa talu oli Eestis esimene, kes külmutas ja pakendas oma marju ning jõudis nendega juba 20 aastat tagasi jaekettidesse. Neil on sortimendis 56 toodet: suvel värsked, muul ajal külmutatud marjad, moosid, mahlad ja marjajahud.

Marjamaa Talu oli üks Taluturu asutajaliikmeid. Nüüd lisaks Tartule ka Pärnus ja Tallinnas müügikohti omav Taluturg pakub kohalikele väikeettevõtetele müügikanalit ning on aastatega mitu korda kasvanud.

Oks on kõige selle juures jäänud tagasihoidlikuks, püünele ei kipu. Kui ajakirjanik helistab, räägib ta meelsasti hoopis taimedest – kuidas talvitusid, mis kultuurid parasjagu õitsevad ja kui suurt saaki on oodata. Laskesuusatamises võidetud medalite kõrvale tuleb tal nüüd presidendi antav teenetemärk.

Teenetemärkidega tunnustatakse Eesti inimesi ja meie toetajaid välisriikides nende sihikindluse eest oma tegevuses ning lojaalsuses põhimõtetele, millele toetub kaasaegne Eesti – avatusele ja demokraatiale, teadmistele ja ettevõtlikkusele, hoolimisele ja märkamisele.

Oksa puhul toodi välja, et marjakasvatusettevõtja ja oma sektori ettevõtjate eestkõnelejana on tema missiooniks olnud pakkuda aasta ringi kohalikke saadusi.