15. augustil on pühapäeva õhtu alates kella 19.30st pühendatud ETV2 ekraanil Helgi Sallole. Teemaõhtu avab 2005. aastal salvestatud saade “Tähelaev”, kus saatejuht Grete Lõbu külalised on kaks kanget naist, Helgi Sallo ja tema tütar Liina Vahtrik. Helgi Sallost sai laulja ja näitleja tänu andele ning juhusele. Sirgjoonelise inimesena poleks ta ehk endale ise rolle paluma läinud ja eesti rahvas oleks armastatud primadonnast ilma jäänud... Liina Vahtriku visiitkaardil oli kunagi ametinimetus koduperenaine, kuid temagi tee viis lõpuks teatrikooli ja lavale.

Kell 20.45 jätkub õhtu filmiga “Teatriöö” aastast 1971, kus Helgi Sallo esitab stseene muusikalidest ja operettidest. Kaasa teevad Estonia orkester, koor ja tantsijad, režissöör on Sulev Nõmmik.

Kell 21.05 jätkuvad tema esituses operetiviisid “Helgi! Helgi Sallo” (ETV 1983). Kaastegevad on Liina Sallo, Hans Miilberg, Estonia opereti- ja balletitrupp ning ETV ja ERi estraadiorkester Paul Mägi juhatusel.

Kell 21.40 korratakse teisipäeval ETV eetris olnud Vahur Kersna saadet “Helgi Sallo. Jumala puudutus”.

Kell 23.10 näidatakse taas 30 aasta tagust saadet “Ma vajan lavastajat! Helgi Sallo”. See ei ole juhuslikult pillatud fraas, vaid selles peitub Helgi Sallo elutõde. Portreteeritav räägib teatrist, oma kogemustest, aga ka probleemidest. Sõna saavad mitmed tema kolleegid ja külalislavastajad.