Algab superstaari otsing

Pühapäeval, 12. septembril kell 19.30 on TV3 eetris “Eesti otsib superstaari” kaheksanda hooaja avasaade.Sajad noored ootavad oma võimalust astuda kohtunike Birgit Sarrapi, Koit Toome ja Mihkel Raua ette. Kõiki pürgijaid toetab saatejuht Karl-Erik Taukar.

“Osooniga” Lahemaa rahvuspargis

Esmaspäeval, 6. septembril kell 20.30 on ETV eetris “Osooni” 29. hooaja esimene saade. Kristo Elias ja Sander Loite viivad vaataja Lahemaa rahvusparki, mis tähistab tänavu oma 50. sünnipäeva. Kristo ja Sander proovivad loodusvahi tööd, tutvuvad kohaliku kultuuripärandiga ning koguvad Lahemaa looduse ande, et valmistada neist päeva lõpuks maitsev söök otse looduses.

“Sügis New Yorgis”

Neljapäeval, 9. septembril kell 22 on Kanal 2 ekraanil romantiline draama “Sügis New Yorgis”. See on lugu jõukast naistekütist, kel tekib suhe endast poole noorema kaunitariga. Will plaanib Charlotte’i pärast esimest ühist ööd hüljata, kuid siis avaldab naine talle ehmatava saladuse: ta põeb eluohtlikku vähki. See valus pihtimus annab nende suhtele täiesti ootamatu pöörde. Peaosades Richard Gere ja Winona Ryder.