5 dl mineraalvett, õunasiidrit või piima
3 dl nisujahu
2 muna
soola, suhkrut maitse järgi

Ülepannikoogid mineraalveega

Mineraalveega valmistatud taigen jääb hästi vedel. Koogid tulevad õhukesed, õhulised ja kerged - värvuselt pigem heledamad. Meeldiva, tagasihoidliku maitsega, sobides nii magusate kui ka soolaste lisanditega.

Ülepannikoogid õunasiidriga

Siidriga tehtud pannkoogid on äratuntavalt õunalõhnalised. Ka maitses on siidrit tunda ning see kas meeldib või mitte. Need sobivad pigem magusate lisanditega. Värvuselt jäävad need koogid kuldpruunid ja mullitava pealispinnaga.

Ülepannikoogid piimaga

Pannkoogid tulevad värvuselt pisut kahvatud ning oma olemuselt veidi tummisemad kui mineraalvee või siidriga valmistatud koogid. Maitse poolest sobivad hästi nii soolaste magusate lisanditega.


* Allikas: Ragne Värk, "Pannkoogisahver"