Uus doksari

Teisipäeval, 4. jaanuaril kell 20 toob TV3 ekraanile uue doksarja “Imikuga metsas”. Tõnu on mees, kes valmistub tsivilisatsiooni hukuks ja loodab vaid iseenda peale. Ühel metsamatkal kohtus ta Sindiaga ja neist sai armastav paar. Täpselt aasta tagasi sündis perre poeg ning vanemad otsustasid vastsündinu paukuva pakase kiuste viia metsa nii kiiresti kui võimalik, et laps õpiks juba maast madalast kasvama loodusega kooskõlas. Vaatajate ees rullub lahti imeilusate Eesti looduskaadritega doksari ühest erakordsest lapsekasvatamise loost.

Lennart Meri protokoll

Neljapäeval, 6. jaanuaril kell 20 jõuab ETV ekraanile 2019. aastal valminud saade “Mina olengi protokoll. Lennart Meri”. “Mind ei ole protokoll kunagi seganud. Kui see on teel ees, siis ma astun üle.” Nii olevat öelnud president Lennart Meri.

Protokollist üle astuda saab see, kes seda hästi tunneb, teised lihtsalt eksivad üldtuntud reeglite vastu. Meri oskas keerulistes olukordades särada, välja paista ja meelde jääda. Oma ametiaega lõpetades on ta öelnud: “...ma jään Eestisse teie hulka. Te võite mind kõnetada kui president Meri, te võite mind kõnetada Lennart, sõltuvalt sellest, kuidas me teineteist tunneme.” 29. märtsil 2019 oli president Lennart Meri 90. sünniaastapäev. Saate tegid Renita Timak, Indrek Kangur ja Lii Kuldmäe.