“Selge pilt” alustab taas

Neljapäeval, 13. jaanuaril kell 22.05 jõuab ETV eetrisse saatesarja “Selge pilt” uus hooaeg. Kui paarisuhtes on lähedus ja kirg otsa saanud või on lisandunud keegi kolmas, siis enamasti järgneb sellele ka lahutus. Kas spetsialistilt peaks abi küsima alles siis, kui kriis käes, või võiks juba varem nõustaja poole pöörduda? Uue hooaja avasaates räägivad oma lahkumineku loo ja lahutusega toimetulekust tuntud ettevõtjad Karoli Hindriks ja Allan Martinson. Saatejuht on Kadi Jaanisoo-Kuld.

ETV2 teemakuu raames jõuab 11. jaa­nuaril kell 22 ekraanile 2020. aastal valminud Islandi dokumentaalfilm “Laul nimega viha”. 200 miljoni tele­vaataja ees peavad Islandi 2019. aas­ta Eurovisiooni saadikud viima ellu oma programmi – muuta apoliitiline lauluvõistlus poliitiliseks. Film annab aimu sellest, kuidas see ettevõtmine ansambli Hatar muusikuid muutis.

Prantsuse märul

Esmaspäeval, 10. jaanuaril kell 22 on TV3 ekraanil Prantsuse mängufilm “Röövitud”. 17aastane Kim (Maggie Grace), kes elab ema Lenore (Famke Janssen) juures, on oma isa au ja uhkus. Kui endise spiooni Bryan Millsi (Liam Neeson) tütar Kim Pariisis röövitakse, asub mees teda iga hinna eest otsima. Oma endise ameti erioskusi kasutades jõuab ta Kimi röövinud halastamatu bande jälile ning alustab võitlust, et tütar päästa ja kurikaelu õiglaselt karistada.