Koos pakiautomaatide võrgustiku laienemisega lihtsustame ka postiteenuse kättesaadavust hajaasustusega piirkondades. Selleks saab igaüks tellida endale kirjakandja koju tasuta. Seda juhul, kui elad piirkonnas, kus lähim postiasutus jääb kaugemale kui 5 kilomeetrit. Kirjakandjale saab mugavalt üle anda ja temalt kätte saada kirjad, pakid, samuti saab osta postmarke, ümbrikke, pakendeid või tellida ajalehti.

Järvamaal elav Virve kasutab võimalust kirjakandja koju tellida üsna tihti. “Ma elan postkontorist kaugel, aga nii saan ikka kõik oma postkaardid ja pakid saadetud. Mulle ikka meeldib sünnipäevaks kaarte saata ja eks mulle saadetakse vastu ka,” kommenteeris Virve. “Vahel saadan laste peredele pealinna ka mõne paki. Isegi ajalehe tellimuse aitas kirjakandja ära uuendada. Täitsin internetis ankeedi ja kirjakandja tuligi kohale, täitsa tasuta.”

Pane oma e-pood püsti kasvõi kaugeimasse Eesti nurka!


Praeguseks on e-poe loomine juba nii lihtne, et kõigil on võimalus luua oma e-äri. Kuna Omniva kullerid sõidavad terve Eesti iga päev läbi, saab ka pakid igast maanurgast mugavalt ja kiirelt teele panna. Kristi Unt julgustab kõigil huvilistel kätt proovima: “Me oleme omalt poolt e-poodide jaoks loonud tasuta automaatsed tarnemoodulid, et e-poe saaks kiirelt püsti panna ja tellimusi pakiautomaati, kulleriga koju või postiasutusse saata. Ja pakke saab saata ka Lätti-Leetu ehk võimalik on kohe kolmes riigis e-äri ajada.”
Omniva viib iga päev kohale kümneid tuhandeid pakke üle Eesti.

HILO Trade OÜ on üks neist ettevõtetest, kes juhivad e-poodi mitte pealinnas, vaid hoopis Valgamaal, täpsemalt Otepääl. Nende e-pood suutervis.eu on keskendunud kvaliteetsete suuhügieenitoodete müügile. “Pakiautomaadi abil toodete saatmine on eluliselt oluline, sest 95% klientidest asuvad Otepääst kaugel ja kulleriteenus jääks keskmise ostukorvi hinda arvestades pigem kalliks,” põhjendas HILO Trade OÜ juht Kristjan Rebane, miks nad eelistavad just pakiautomaate kasutada.

Rebane julgustab ka teisi e-äri alustama: “Kui juba kaaluda e-poe avamist, siis tuleks seda kindlasti teha ja kasutada ära maapiirkonna eeliseid – tänu pakiautomaaditeenusele leiab kliente üle Eesti. Alustamiseks leidub palju lihtsaid ja pigem soodsaid võimalusi, kuid peab arvestama võimalusega kasvada kiiresti ning selleks valmis olema, samuti peaks läbi mõtlema oma turundusstrateegia internetis.”

Sul on asju, mida enam ei vaja? Müü need interneti kaudu maha!


E-kaubandusest saab osa ka eraisikuna: meil kõigil on kodus asju, mida enam ei vaja. Uuele ringile saadetav asi teeb rõõmu saajale ja on rahatark otsus müüjale. Asju saab internetis väga mugavalt ja kiirelt maha müüa. Selleks on müügiportaalides ja Facebookis hulgaliselt ostu-müügi gruppe, kus ostjad ja müüjad omavahel kokku saavad – neist paljud on spetsialiseerunud konkreetsele piirkonnale või valdkonnale, näiteks lasteriided, ehitusmaterjalid, nõud jne. Facebooki enda turuplats Marketplace või kohalik ostu-müügikeskkond osta.ee teevad müümise veel eriti mugavaks. Ja pakid üle Eesti saab Omniva pakiautomaadiga turvaliselt ja kiirelt kohale toimetada.

Omniva nõuanded e-poest ostmisel

Kui tellida ost pakiautomaati, siis hoiustatakse seal pakki seitse päeva. Soovitatav on pakk siiski esimesel võimalusel välja võtta, et teha ruumi järgmistele pakkidele.

Kui e-poest ostetud toode ei sobi, saad selle 14 päeva jooksul põhjendusi andmata pakiautomaadi kaudu tagastada.

Tahad osta e-poest riideid või jalatseid, aga pole suuruse osas päris kindel? Telli endale sama toode mitmes suuruses ja tagasta need tooted, mis selga ei istu.

Mida teha e-poe ostudest üle jäävate pakenditega? Hoia alles ja kasuta näiteks siis, kui on vaja sõbrale pakk saata.

E-poest ostes soovitame valida kohaletoimetamiseks Omniva pakiautomaadi – oleme ainus eestimaine ja suurim teenusepakkuja turul.

Pakiautomaadi kasutamine on lihtne igas vanuses inimesele


Eestis on 86% täiskasvanutest saanud viimase kuue kuu jooksul pakiautomaadi vahendusel mõne paki ja koroonaaeg toob uusi kasutajaid järjest juurde. Tartumaal elavad pensionärid Helve ja Mihkel proovisid eelmisel suvel esimest korda pakiautomaati. “Meil oli pulma-aastapäev, aga poeg oli lähikontaktne ja ei saanud külla sõita. Ja siis ta saatiski meile magusa kingituse pakiautomaati,” kommenteeris Helve. “Algul pidin ikka julgust koguma, aga tegelikult oli see nii lihtne! Sõnumiga saadetakse uksekood, pakiautomaadi ekraanil on selgelt ja suurelt juhised, mida teha ja kuhu vajutama peab, nii et tegelikult on see ka meiesugustele pensionäridele lihtne.”

Pakiautomaat on avatud iga päev ja iga kell


“Soovime olla nii Eestis kui ka kogu Baltikumis e-kaubanduse vedur nii linnas kui ka maapiirkonnas,” sõnas Omniva Eesti juht Kristi Unt. “Selleks oleme loonud Eesti ja Baltikumi suurima pakiautomaatide võrgu. Loome pidevalt uusi võimalusi, et pakkuda mugavat ja kiiret paki- ja kirjateenust kõigile Eesti inimestele.”

Omniva pakiautomaadid on ligipääsetavad kellaajast ja nädalapäevast sõltumata ööpäev läbi. Need on ohutult kasutatavad ka jätkuval pandeemiaajal, sest pakiautomaadid asuvad õues, kus inimesi on vähem ja nakatumise risk on väiksem. Pakiautomaatide puutetundlikke ekraane puhastatakse regulaarselt, kuid automaati saab kasutada ka ilma ühiskasutatavate pindadega füüsiliselt kokku puutumata: Omniva pakiautomaadi ekraan toimib ka kinnastega ja kõikides automaatides saab tasuda viipemaksega.

Jaga
Kommentaarid