Esmaspäev

Öötundidel on üle Eesti üksikuid sajuhooge. Tuul pöördub edela- ja lõunasuunda, tugevnedes vastu hommikut - seda eriti saartel.

Õhutemperatuur on saartel ja läänerannikul -1 kuni +1, mandril -1 kuni -6 kraadi. Pärast keskööd on temperatuur tõusmas. Skandinaaviast saabuva madalrõhkkonnna tõttu jõuab saartele tihedam lörtsisadu, sekka tuleb ka vihma. Pärastlõunal laieneb sadu üle maa ning tuleb mandril enamasti lume või lörtsi kujul alla. Lõunatuul paisub tugevaks, pärastlõunal pöördub saartel edelasse. Õhutemperatuur on 0 kuni +5 kraadi.

Teisipäev

Jätkub tihe lörtsisadu, öösel tuleb Lääne-Eestis sekka ka vihma. Päeva jooksul lääne poolt alates sadu nõrgeneb, kuid muutub lumisemaks. Tugev tuul puhub lõunakaarest, saartest alates pöördub läänekaarde ja siis veidi nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni +3 kraadi, päeval langeb loode poolt alates alla nullkraadi.

Kolmapäev

Madalrõhkkond koondub Botnia lahe ümbrusse, mistõttu sajab meil selle servas olles öösel aeg-ajalt lund. Päeval sajuhood hõrenevad. Puhub võrdlemisi tugev edela- ja läänetuul. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni -8, päeval -1 kuni +3 kraadi.

Neljapäev

Öö hakul liigub üle riigi väike kõrgrõhuhari, sajuvõimalus on väiksem ning tuul on nõrgem. Pärast keskööd tugevneb ida- ja kagutuul. Skandinaaviast läheneb uus madalrõhkkond, saartele jõuab lume- ja lörtsisadu, mis laieneb päeval üle mandri, Edela-Eestis muutub sadu vesisemaks. Tuul pöördub lõunakaarde ning tõmbub pisut tagasi. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -6, õhtupoolikul +1 kuni +7 kraadi.

Reede

Taaskord jõuab Eesti kohale madalrõhkkond, mis lisab lörtsi ja vihma. Tuul on tänastel andmetel mõõdukas ja puhub lõunakaarest, õhtul pöördub loodesse. Õhutemperatuur on 0 kuni +5, õhtul langevad termomeetrinäidud järk-järgult alla nullkraadi.