Kust tuleks rahalaev nende maksmiseks? Enamik parteisid jättis selle saladuseks. IRL kergitas saladuskatet pensionide osas – rahaline kate tuleks pensionikindlustuse vahendite ümberjaotamisest.

Aga kuidas neid ümber jaotada, kui pensioniraha juurde ei tule? Kui ema hakkab saama rohkem pensioni, peab isa selle võrra vähem saama.

Mina ei ole sellega kuidagi nõus – lapse saamisel ja kasvatamisel on ka minul olnud oma roll. Miks isa diskrimineeritakse? Mina nõuan isapensioni ja ootan, kuidas IRL oma lubaduse täidab.

Valimiste eel sain ka üllatavaid kirju. Nii oli postkastis kiri akadeemik Anto Raukaselt: “Kui teil pole kindlat valikut tehtud, siis soovitan teil valida Ken-Marti Vaherit.”

Mul on ka omal pea otsas ja suudan iseseisvalt otsustada.

Rene Tammist saatis venekeelse läkituse. Sealt lugesin, et meil kõigil on mõtted ja ideed, kuidas asju õigemini organiseerida ning parimad neist ideedest peavad leidma väljundi ja toetuse. Väga toompealik mõtteavaldus.

Kung fu treener Priit Kõrve lubas oma kirjas mitte ainult Tallinna Vee pealinlastele tagasi osta, vaid ka linna teed sõidetavaks teha. Seda ootan juba ammu.

Vahetult enne valimispäeva sain veelgi rõõmustavama kirja. Abilinnapea Deniss Boroditš teatas, et on koostatud Õismäe siseringi taastusremondi projekt ning töövõtja leidmiseks on välja kuulutatud riigihange. Ehitustöödega on kavas alustada suvel.

Vaat kui tore – viimasel minutil ka üks väga konkreetne lubadus. Aga nüüd ootan lubaduste täitmist.