Tänavu soetas Eesti Post uue reklaamikomplekteerimismasina, mis komplekteerib reklaamid postkastipõhiselt üheks komplektiks ja reklaamlehti hoiab koos väikene kleepsutükk trükiste serval. See on kõige keskkonnasäästlikum võimalik lahendus reklaamide pakendamiseks, võrreldes täieliku kiletamise, paberkaante või muude variantidega. Uus tehnoloogia reguleerib ka komplekti paksust ja arvestab postkastide standardmõõtmetega.

Reklaamide komplekteerimine lihtsustab reklaamide ettevalmistusprotsessi ning teeb lihtsamaks ka postikulleri töö, kuna reklaamid saabuvad tema jaoks postkasti kaupa komplekteerituna ning need saab korraga postkasti panna. Postkastiomaniku jaoks on samuti mugavam võtta postkastist kompaktne pakk kõigi erinevate ettevõtete otsepostidega. Otseposti tellijatele tähendab see, et reklaammaterjalid jõuavad klientideni kiiremini ja kvaliteetsemalt, kuna puudub vajadus kande-eelseks käsitsi sorteerimiseks ja võimalike inimlike sorteerimisvigade tekkeks.

Erimõõdulised ja erikujulised materjalid tulevad postkasti endiselt eraldiseisvalt.

Esimesed komplekteeritud reklaamid jõudsid Hiiumaale, Haapsallu ja Lihulasse. Järgmisena lisandusid Valga, Viljandi ja Tõrva, Saaremaa, Võru, Põlva ja Tallinn. Järgnevate nädalate jooksul laienetakse üle kogu Eesti. Uus tehnoloogia aitab oluliselt vähendada postiringieelset käsitsitööd ning kiirendab ja lihtsustab kandjate tööd kanderingil.