Maxima hakkliha

Näiteks Prisma poodides maksab 400 grammi Rakvere veisehakkliha 2.79, sama kogus seahakkliha 1.99 ja kodust ehk seguhakkliha aga 1.69 eurot. Lihatootjate kinnitusel on tooraine tõttu veisehakkliha kallim ning sealiha odavam.

Rakvere lihakombinaadi kommunikatsioonijuht Liis Põld ütles, et konkreetsed riiulihinnad dikteerib iga kaupmees ise. Tarbija pidavat kodust hakkliha armastama ja seetõttu olevat see ka kõige parema hinnaga. „Kuna seguhakkliha on tarbijate seas kõige populaarsem, siis tehakse sellele ka tihti kampaaniaid. Seetõttu võibki juhtuda, et seguhakkliha on kampaaniahinnaga riiulil odavamalt müügil kui seahakkliha,” märkis Põld.

Avalehele
21 Kommentaari
Loe veel: