Ainulaadne platvorm võimaldab kinnisvara müüjatel ja ostuhuvilistel võrrelda erinevate büroode maaklerite koostöötingimusi, turundustegevusi, vahendustasu ja professionaalset tausta. Sobiva maakleri saab sama keskkonna kaudu ka kohe värvata!

Otsingumootorite järgi tegutseb praegu Eestis u 1300–1400 kinnisvaramaaklerit. Nendest natuke rohkem kui 200 on kutsetunnistusega maaklerid.

KoduLine’i portaali kasutab 120 kinnisvaramaaklerit ja esindatud on üle 30 erineva kinnisvarabüroo. Need numbrid kasvavad igal nädalal! KoduLine kasvab ning areneb koos kliendi ja maakleri vajadustega.

Kaasates kinnisvaraprotsessi kogemustega maakleri, on inimesel kindlam tunne, et tehing saab tehtud õiglase hinna ja korrektse dokumentatsiooniga. Maakler töötab neutraalse läbirääkijana, ajab dokumendid korda, nõustab vajadusel ka teist poolt ja hoolitseb selle eest, et kogu protsess mõjuks mõlemale poolele positiivse kogemusena.

Kevadine „ehmatus” kinnisvaraturul on möödumas ja väga aktiivse üürituru kõrval on hakanud taas elavnema ka ostu-müügitehingud. Seda mõjutab kindlasti ka pankade otsus anda taas kodulaenu inimestele, kelle tööandja kevadel riigi toetust vajas ning kelle töökoht ja palganumber sellele eelnenud perioodiga võrreldes ei ole muutunud.

Kui vajad kinnisvara müümiseks või ostmiseks maakleri abi, siis sisesta KoduLine’i lehel lihtsasse vormi enda müügi- või ostuhuvi üldandmed ja see päring jõuab kõigi süsteemis olevate maakleriteni. Maaklerid esitavad 48 tunni jooksul omapoolsed tingimused ja siis saad neid võrrelda. Maakleri värbamine toimub otse KoduLine’i keskkonnas, vajutades sobiva pakkumise all nuppu „Värba!” – nii on tagatud, et maakler osutab teenust just selles pakkumises kirjas olevate tingimustega. Pakkumised kehtivad kolm ööpäeva ja selle aja jooksul tuleks sobivaim välja valida.

1x
00:00
Jaga
Kommentaarid