Teemanädalate ja -kuudega rõõmustab ETV2 ka kevadhooajal. Muusika-aasta alguse puhul on jaanuarikuu pühendatud muusikafilmidele.

Esmaspäevaõhtuti saab vaadata tõelisi dokumentaalfilmipärleid: “Journey to JAH”, “Stone Roses − Made of Stone”, “It Might Get Loud” ja “Twenty Feet From Stardom”. Muusikafilme jagub ka “Maailma kino” rubriiki, kus esitletakse mängufilme INXSist, Bob Geldofist ja Vladimir Võssotskist.
Kevadel jätkub koostöö Tartu maailmafilmi festivaliga, traditsiooniliselt on maikuu ETV2 eetris pühendatud keskkonnateemalistele filmidele.

Alates sellest nädalast võlub ETV2 vaatajaid sarjaga “Derek”, mille peaosas on siiras ja heasüdamlik hooldekodutöötaja. 13osaline sari on Ricky Gervaisi värskeim komöödialugu, kus tema täita on stsenaristi, režissööri ja ühtlasi ka peaosatäitja roll.

Kultuurivestlussaade “Plekk-trumm” avab uksed taas 12. jaanuaril, et rääkida otse-eetri külalistega olulistel kultuuriteemadel.

Reisisari “4x4” on 13. jaanuarist eetris uute osadega, kus seekord uuritakse maailma üht rikkalikumat huumorimaardlat – rännak viib vaatajad Tšukotkale.

Paljukiidetud terav poliitiline põnevik “Kaardimaja” Kevin Spaceyga peaosas jätkub ETV2s alates 15. jaanuarist.

Esmaspäevaõhtuse Vene draamasarja eetriajal näeb alates 26. jaanuarist Ivan Turgenevi romaani “Isad ja pojad” neljaosalist ekraniseeringut.
Muusikavideote saade “Eesti top 7” kasvab alanud aastast pikemaks, kestes pea tunni ning tuues eetrisse senisest rohkem värskelt val-minud muusikavideoid.

Uus saatesari “Tõsieluline” kaevub meie parimate dokumentalistide kaadritesse ja mälestustesse, tuues vaatajateni ajajäädvustuse nende pilkude kaudu. Kuueosaline saatesari on eetris alates märtsist.
Kevadhooajal näitab ETV2 uusi teatrietendusi. Jaanuaris esilinastub Ivar Põllu lavastatud “Vanemuise biitlid” Tartu Uuelt Teatrilt, ekraanile jõuab Roman Baskini lavastus “Hamlet” Rakvere linnuses ja Rein Raua “Vend” Rakvere Teatris.

Alates veebruarikuust toob ETV2 taas eetrisse vaatajate seas populaarseks saanud spordipublitsistikasaate “Suurmeistrid”, mida hakkavad juhtima Anu Säärits, Lembitu Kuuse, Kristjan Kalkun ja Tarmo Tiisler.