"Vastuvõtul räägiti vestlusringis külateatrifestivaliga seotud teemade: sisu , korraldamise ja tunnustamisega. Organiseerijatena saime kõikide truppide poolt sõnumi, et nende aastaring käibki Kuhjavere festivali rütmis. Festivalile tullakse mõnuga mängima , teistelt õppima omavehel arutama. Hinnatakse väga meie patrooni Kalju Komissarovi tagasidet ja individaalset lähenemist. Tunnustust soovivad ju kõik, kuid publiku poolt määratud kolmest preemiast jääb väheseks. Nii soovitakse rohkem ära märkimist erinevates kategooriates ning tehti ettepanek seada sisse kolleegipreemia, mille kandidaadid trupid ise esitavad, " rääkis Kuhjavere Külaseltsi juhatuse liige Urve Mukk

Külavanem Romeo Mukki iseisvuspäeva vastuvõtule saadeti kutsed truppidele, kes teatrifestivalil osalenud viis kuni küme korda. Kohale saabus Avinurme Suveteatri ja Sonda rahvamaja näiteringi esindus Ida-Virumaalt, Sulbi Külateater Võrumaalt , viljandimaalasi esindas Tänassilma rahvamaja näitering Pupud Jukud.

"Mõistagi oli kutsutud ka teatrilegenud Kalju Komissarov, kes aga mitme sündmuse ühele ajale langemise tõttu osaleda ei saanud. Palus aga kõiki tervitada ja ennast Kuhjavere külateatrieluga kursis hoida. "

"Keegi ei tulnud vastuvõtule tühja käega. Kaasa toodu oli vahva, südamlik ja paikkonnahõnguline. Sondalaste raamitud luuletus ehib nüüd külamaja seina , " ütles Romeo Mukk.

Kuhjavere küla külavanem Romeo Mukk abikaasa Urvega.