Elu 19. oktoober 2017
Huumoriga vürtsitatud veis
0Juba sel reedel alustab ETVs kokandussari, kus iga-ala-telemees Priit Kuusk toob vaatajate ette parimad veiseliharoad, vürtsiks väike nali.

Priit Kuusk on veendunud, et veis on avastamist väärt, sest veiseliha on väga maitsev. ERR
Priit Kuusk ehk Wend, kas “Wend Weis” on su meelest rohkem meelelahutus või pigem õpetus?
Ikka meelelahutus, loodetavasti ka väike sissejuhatus uude maitsesse. Kokasaated on ju lahedad – meil on ilus Eestimaa, toredad inimesed ja hea söök. Kõlab nagu suurepärane ajaveetmise vorm, kas pole?
Väidad, et veis on köökides teenimatult varju jäänud. Milliste argumentidega kavatsed tal aidata varjust välja tulla?
Ma ütlen tõesti, et veis on avastamist väärt. Kõigepealt: veiseliha on väga maitsev. Kiirelt grillilt läbi lastud steik või filee lausa sulavad suus. Maks, süda, keel – kõik avastamist väärt. Või õigemini taasavastamist.
Veis on sadadest retseptidest koosnev ammendamatu varasalv. Kapsarullidest maksapirukani. Sabahautisest carpaccio’ni! Oeh!