Oktoobris on tugev tahe oma elujärge tõsta. Jäär, olgu ta mees või naine, püüab suvel alanud suhet kindlustada ja tugevdada, tehes ettepaneku kooselu ametlikuks sõlmida. Ka äripartnerluses soovib ta enam kindlust. Kuu lõpp lubab raha.

Novembris asjad enam nii lihtsalt ei lähe ja kogu eluolu muutub keerulisemaks, osalt Jäära enda suurenenud nõudlikkuse tõttu. Ta on üliemotsionaalne, elades üle äärmuslikke tundeseisundeid: viha, depressiooni, ent ka suurt rõõmu. Seda viimast saab ta rohkem tunda kuu lõpul.

Sõnn - 21. aprill – 21. mai

Oktoobris jätkab ta septembris alustatut ja tegeleb konkreetsete asjadega – suured ostud, kaasa arvatud kinnisvara.

Novembris on materiaalne ja rahaline olukord hea ning see võimaldab vastu minna uutele väljakutsetele. Ühiskondlikult on ta väga aktiivne, kuid häda on selles, et teda püütakse tirida elukaaslase või partneri probleemidesse. Need võivad kaasa tuua suhtlemist koguni kohtuga. Samas on tema teene partneri abistamisel suur.

Kaksikud - 22. mai – 21. juuni

Oktoobris võib ta asuda pikemale reisile, mis osutub õnnelikuks ja edukaks. Kaksikud on sel kuul eesmärgikindlad – ilmselt tuleb reisidel loenguid pidada ning võimuesindajate või õppejõududega kohtuda. Oktoober toob juurde palju kasulikke tutvusi. Noortele ja vallalistele on see hea kuu abiellumiseks.

November sunnib tegelema rutiinse eluoluga. Töökohustused on suurenenud ja neid on raske täita, osalt ka halvenenud tervise tõttu. Eriti 10.–21. kuupäevani võib teda tabada haigus. Sel ajal on tal keeruline oma ülesannetega toime tulla. Alles alates 22. novembrist algab kergem aeg, kus ta saab abi ja jõuab tööd tähtajaks valmis.

Vähk - 22. juuni – 22. juuli

Oktoobris tegeleb ta kas oma vana või siis septembris muretsetud uue kodu korrastamisega. Või ostab ta kinnisvara nüüd, sest ka oktoober on selleks hea kuu.Novembris on Vähk intellektuaalselt ja loominguliselt aktiivne, täis originaalseid mõtteid tuleviku kohta. Ta on seltskondlik ja abistab meeleldi hädasolijaid ning lapsi. Noored nais-vähid võivad sel kuul jääda lapseootele.

Lõvi - 23. juuli – 22. august

Oktoober näitab palju häid aspekte, mis soodustavad kasulike tutvuste loomist. Juhul kui ta eelmise kuu lõpul reisile ei asunud, teeb ta seda oktoobris. Tutvused, mis ta sellel kuul loob, on kestvad. Sama võib öelda ka uute majanduslike ettevõtmiste kohta.

November toob tööd juurde ning sugulased ja lähedased hakkavad talle peale käima oma nõudmistega. Keegi suguvõsas või lastest abiellub või sünnib lapselaps. Mõni Lõvi peab hakkama hoolt kandma vanemate või vanade sugulaste eest.

Neitsi - 23. august – 23. september

Oktoobris tiirleb tema ümber palju igasuguseid inimesi, nii vanu tuttavaid kui ka uusi. Pakutakse huvitavat koostööd. Neitsil on see hea kuu, et rahaga tegelda ja investeerida. Tal tekib võimalus avada omaenda firma. Ettevaatlik tuleks olla vaid dokumentidele alla kirjutades. Need peaks hoolikalt läbi lugema, et mitte kuu lõpul ebameeldivalt üllatuda.

Olukord novembris sõltub oktoobris tehtust. Neitsi sissetulek suureneb ning tähelepanu läheb tööasjadelt pigem eraelu korraldamisele. Teda huvitab nüüd uus sõprussuhe, mis võis tema ellu tulla eelmisel kuul. On näha tugevat kiindumist, lausa armuseiklusi.

Kaalud - 24. september – 23. oktoober

Oktoober näitab pidusid, sagedast viibimist lõbusas seltskonnas, milleks ta võib ise põhjust anda – suvel sündinud armusuhe viib oktoobris pulmadeni. Oktoober soosib avalikkuse ette tulemist ning on aasta teise poole parim kuu.

Novembris peavad Kaalud tegelema rohkem tööga, taas vajavad rahaasjad korrastamist. Tuleb rohkem pinget ja tekkimata ei jää riiudki. Kellegagi lõpetab ta ärilise koostöö.
Kuu teisel poolel leiab ta toetust tähtsatelt inimestelt, samuti saab võimalikuks koostöö väga rikaste inimestega. Sel kuul peab ta kellegi osa rahast välja maksma, kuid samas saab seda teisest kohast juurde.

Skorpion - 24. oktoober – 22. november

Oktoobris ongi tema tähelepanu põhiliselt seotud eraeluga, sest elukaaslane esitab talle nüüd suuri nõudmisi. Kodu nõuab oktoobris temalt erilist tähelepanu ja ta arutab meelsasti lähedastega tulevikuplaane. Ilmselt vajab ta tugevamat seljatuge turvalise kodu näol ja on seetõttu tavapärasest avameelsem. On võimalik kinnisvara ost ja lausa ärakolimine.

Novembris sukeldub Skorpion müstikasse – kõik salapärane ja ebatavaline hakkab teda veel rohkem huvitama. Sellele on tema loomus küll juba sünnipäraselt häälestatud. Võimalik, et selle põhjuseks on niisuguste huvidega vanad sõbrad, kes on tema ellu naasnud. Skorpionil on ees uued valikud, mistõttu ta nüüd müstikast abi otsibki.

Ambur - 23. november – 21. detsember

Oktoobris tunneb Ambur, et kogu elu on jõudnud positiivsele lainele, on toimunud pööre paremusele. Nüüd saab kergemini hingata ja pühenduda meelistegevusele – osaleda spordivõistlustel, elada rantjeena.

Novembris pole enam kõik nii helgetes värvides ega roosiline. Esiteks tabab teda ülekoormatus tööl, kuna kukuvad kaela oktoobris või varemgi tegemata tööd. Kahjuks lisandub sellele pinge kodus. Elukaaslane või lapsed tulevad kaela peale suurenenud nõudmistega, ka ei tunne ta sel ajal lähedaste vajalikku toetust.

Kaljukits - 22. detsember – 20. jaanuar

Oktoobri esimesel nädalal tunneb Kaljukits väsimust liigsest rahmeldamisest. Siis pole välistatud suhtlemine imearstiga, kes ta energeetika paika paneb. Üldiselt on Kaljukitsed imearstide suhtes ettevaatlikud. Loomult konservatiivsed, eelistavad nad tavameditsiini. Aga asi võib puutuda pereliikmesse, kes just alternatiivseid meetodeid eelistab.

November toob keerulisi olusid, õigemini tööseisakuid, sest tema lähiümbruses ja eelkõige töökollektiivis toimub palju muutusi. Võimalik on uus ülemus, kellel on uued eelistused, või tabab Kaljukitse elukaaslast ebaõnnestumine tööl.

Veevalaja - 21. jaanuar – 19. veebruar

Oktoober tuleb huvitav ja teadvust avardav. Kui Veevalaja eelmisel kuul oma kooselu seadustas, tuleb oktoobri esimesel poolel pulmapidu, mis toob kokku sugulased, sõbrad ja tuttavad.
Ta teeb üllatavaid avastusi oma sugupuud uurides. Üks kuulus teadlane või siis mereröövel oli tema esiisa. Mõni Veevalaja võtab ette reisi, et avastada uut maailma, uut rahvast, uusi kombeid ja uskumusi.

November näitab suuri vaidlusi põhimõttelistes küsimustes, kuid see ei pruugi siiski üle minna konfliktiks. Mõnel Veevalajal toimub see töökollektiivis, mõnel elukaaslasega.

Kalad - 20. veebruar – 20. märts

Oktoober näitab tegutsemist uutes oludes, kus Kaladel on palju abilisi. Ühiskondlikult on see kuu talle väga viljakas ning tema intellektuaalsed võimed kõrgel tasemel.

Novembris hoogustavad salavaenlased ja pahasoovijad oma tegevust. Kalade seljataga toimuvad salasepitsused, intriigid ja keelepeks. Kaevatakse välja ammused kahtlased afäärid, mis toimusid tema sugulaste ettevõttes. Pole välistatud, et sellel kuul tuleb Kaladel asi selgeks rääkida kohtu ees.

Seda, mida uut ja huvitavat toob sinu tähemärgile aasta viimane kuu detsember, saad lugeda SIIT.