Igal inimesel tuleb elus ette aegu, kus tema isikuomadused ja harjumused kas soodustavad või pärsivad enese­arengut. Saatusehoroskoop aitab Kuu sõlmede märgis viibimise aja järgi valgustada iga inimese liikumise suunda elus, et tagada õnn ja heaolu.

Loe kogu horoskoopi SIIT või otsi üles oma sünniaeg SIIT. Nii saad teada enda eluülesande, sind mõjutavad esivanemad ja oma saatuse aastal 2020.

Iga horoskoobi pealkirjas toodud tõus tähistab kuu tõususõlme ühes päikesemärgis ja langus kuu langussõlme teises päikesemärgis.

Kuu sõlmed näitavad inimese eluülesandeid

Taimi Uuesoo

Inimese eluülesandele ehk missioonile viitavad sünnikaardis Kuu sõlmed. Need on Kuu orbiidi ja ekliptika lõikumise punktid. Punkt, millest Kuu liigub ülespoole ekliptikat, on Kuu tõususõlm, allapoole aga Kuu langussõlm.

Kuna astroloogias tähistavad need tähtsaid punkte, on neil ka palju erinevaid nimetusi – Kuu Põhjasõlm, Draakoni Pea, Rahu (tõususõlm) ja Kuu Lõuna­sõlm, Draakoni Saba, Ketu (langussõlm).

Kuu tõususõlm viitab inimese arengu parimale suunale ehk eluülesandele. Ta suunab ka tegutsema teemadega, mis soodustavad kõrgema elueesmärgi täitmist. Tõususõlme märk näitab, missugustele olukordadele pöörab inimene eriti suurt tähelepanu; mis annab talle märku valele teele pööramisest; millele kulutab kõige rohkem aega ja energiat; millised iseloomujooned aitavad tal vaimselt areneda ning elu ja saatust parandada.

Kuu langussõlm esindab mineviku mõjutusi. See, mida keegi mineviku all silmas peab, sõltub maailmavaatest. Ühe jaoks on see hinge eelmised kehastused ehk karma, teise jaoks esivanemate kogemused ehk pärilikkus. Ilmnevad nii vanad võlad kui ka oskused ja anded. Langussõlme asend märgis viitab sellele, millised iseloomujooned ja käitumine hoiavad teid kinni vanas ega lase edasi minna.

Kuu sõlmede liikumine läbi sodiaagiringi kestab 18,6 aastat ­– seega on nad igas tähemärgis umbes poolteist aastat. Sellelt teelt pole võimalik kõrvale kalduda, siin sekkub saatus. Õige suuna valik toimub hiljemalt umbes 38aastaselt.

Nii tegeleme me pidevalt nende kahe sõlmpunktiga korraga. Lahendame vanu probleeme, oleme sunnitud loobuma alateadlikest segajatest, aga ka ammutame jõudu ning teadmisi minevikukogemustest ehk langussõlmest, liikudes pidevalt tõususõlme suunas. Liialdused kummaski suunas ei lase meil olla õnnelikud, edukad või terved. Põhiliseks märksõnaks on siin tasakaal.

Kes soovib oma elust veel­gi konkreetsemat pilti, peab koostama lisaks ka isikliku sünni­kaardi.