3. detsembril teatati, et Jõhvis Kaare tänaval asuvas korteris ähvardas 76-aastast naist tapmisega tema 77-aastane abikaasa.

20. veebruaril kell 18.17 teatati, et Tartu vallas Möllatsi külas kukkus vanem mees ehitusjärgus kaevu. Päästjad aitasid mehe nööri abil kahe meetri sügavuselt kaevust välja ja kiirabi toimetas ta tervisekontrolliks haiglasse. Kaev kaeti käepäraste vahenditega.

15. märtsil teatati, et Narvas A. Puškini tänaval asuva kortermaja juures ähvardas 39-aastast meest kirvega tema naaber. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 77-aastase mehe.

19. märtsil teatati, et Jõhvis Narva maanteel asuvas korteris lõi 77-aastast naist lõikelauaga tema 78-aastane abikaasa. Mõlemad osapooled olid alkoholijoobes.

9. aprillil varastas 80-aastane naine Pärnus Papiniidu tänaval asuvast kauplusest markeri. Tema tegu jäi lõpuni viimata, sest ta peeti kaupluse turvatöötajate poolt kinni.

4. mail alustati kriminaalmenetlus selles, et 3. mail toimetati 71-aastast meest Pärnu kainestusmajja, kui ta Vändra alevis politseisõidukis lõi 45-aastast patrullpolitseinikku ning 20-aastast abipolitseinikku.

30. juunil teatati, et Lasnamäel Pae tänaval asuvas kaubandusasutuses ähvardas alkoholijoobes 76-aastane mees noaga müüjat, 19-aastast meest. Politseinikud pidasid 76-aastase mehe kinni.

16. augustil teatati, et Põhja-Tallinnas Roo tänaval asuvas korteris lõi 68-aastane naine karguga oma abikaasat, 71-aastast meest.

1. novembril sai politsei teate, et Kuressaares vägivallatseb mees korteris abikaasa kallal. Politsei pidas 81-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

7. novembril lõi Rakvere linnas 82-aastane naine korteris oma endist abikaasat, 81-aastast meest.

6. detsembril kell 10.04 teatati, et Võrus Tamula järvel on vanem mees tõukekelguga Tamula ohtlikule jääle läinud. Pinnaltpääste varustuses päästjad läksid mehe juurde ning veensid ta kaldale tulema.

18. detsembril teatati, et Narvas Kangelaste tänaval asuvas korteris tekkinud tüli käigus lõi 76-aastane mees haamriga oma 43-aastast poega.

Kasutatud väljavõtted on pärit päästeameti ja politsei tänavustest pressiteadetest.