7. juunil teatati politseile, et Põhja-Pärnumaa vallas Kaansoo külas asuva korterelamu juures lõi 30-aastane mees golfikepiga vastu jalgu 58-aastasele mehele. Politsei pidas kuriteos kahtlustatavana kinni 30-aastase mehe.

Politseile teatati, et Tartus varastati ööl vastu 9. juunit Uue tänava haljasalale peidetud õlakott koos sularaha ja kotis olnud isiklike asjadega. Kahju on 750 eurot.

15. juunil alustati kriminaalmenetlus selles, et alates 2017. aasta novembrikuust kuni 12. aprillini 2018 kandis 48-aastane naine tundmatutele välisriigis asuvatele isikutele veebipõhise rahaülekande pakkuja kaudu raha. Raha lubati tagastada intressiga, kuid seda ei ole siiani tehtud. Kelmusega tekitatud varaline kahju on ligi 5400 eurot.

9. juulil avastati, et Võru vallas Järvere külas murti sisse eramusse ning varastati mullivann, niiskusimur, külmik ja teisi esemeid. Kahju on selgitamisel.

16. augusti õhtul pidas turvatöötaja Tartus Riia tänava kaupluses mehe, kes varastas kauplusest ühe meeste parfüümi väärtusega 73 eurot. Politsei pidas 76-aastase süsteemselt vargusi toime pannud mehe kuriteos kahtlustatavana kinni ning toimetas asjaolude selgitamiseks jaoskonda.

30. septembril teatati politseile, et Alutaguse vallas varastati suvilast aialambid ja aiakujud. Kahju on 270 eurot.

12. oktoobril sai politsei teate, et Pärnus Papiniidu tänaval on lukustamata uste avamise teel sisenetud sõiduautosse Volvo V70 ja varastatud sõiduki kindalaekast ligi 3600 eurot.

22. novembri õhtupoolikul sai politsei väljakutse Tartus Malmi tänavale, kus 46-aastane mees riivas mööda kõndides kõnniteel seisnud sõiduauto Jeep peeglit. Autojuht olevat seepeale masinast välja tulnud, jalakäijat löönud ning minema sõitnud. Kannatanule anti traumapunktis esmaabi, sõidukijuhti selgitab politsei.

Ettevõtlus tagab edu

14. veebruaril saabus Narva-2 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1979. aastal sündinud Eesti Vabariigi kodanik. Tollikontrolli käigus selgus, et isikul on ümber keha kleebitud salasigaretid. Isik muutus agressiivseks ning menetlustoimingute käigus lõi ta 23-aastast politseiametnikku.

9. märtsil teatati, et Tallinnas Räniliiva tänaval varastati kiosk. Kahju on 6500 eurot.

Kella 16.45 ajal teatati, et Tartus Ringtee tn lendavad ettevõtte Pro Plastik territooriumil tuules laiali kuue meetri pikkused plastikplaadid. Päästjad peatasid plastikute edasise lendamise ja katsid osa neist raskutega. Plaate oli aga täis lennanud ümbruse hoovid, millest teavitati ettevõtte esindajat, kelle ülesandeks jäi organiseerida nende kokku kogumine.

12. juulil anti politseile teada, et Viljandi vallas Vaibla külas on varastatud mobiilne õllelett. Kahju on selgitamisel.

14. juulil teatati, et Lasnamäel Ümera tänaval asuvas kaubandusasutuses toimus konflikt nelja mehe vahel, mille käigus löödi 35-aastast meest pudeliga ja tekitati talle kehavigastusi.

27. augustil viskas 45-aastane mees Narva-Jõesuus Vabaduse tänaval asuvas kohvikus kassaaparaadiga kohviku töötajat, 17-aastast tütarlast.

Kasutatud väljavõtted on pärit päästeameti ja politsei tänavustest pressiteadetest.