25. veebruaril sai politsei väljakutse Rapla vallas Väljataguse külas asuvasse tallu, kus 35-aastane mees lasi oma sõiduki parempoolse esiukse aknaklaasi üles ning 45-aastase mehe käsi jäi klaasi vahele.

25. veebruaril sai politsei teate, et Kuressaares Tallinna tänaval jättis 20-aastane mees oma jope 24-aastase mehe kätte ja läks ise korraks samal tänaval asuvasse meelelahutusasutusse. Tagasi tulles leidis mees jope maast. Jope taskust olid kadunud autovõtmed ja parklast kadunud mehele kuuluv sõiduauto Opel Vectra.

16. juunil kella 16 ajal täitis parkimiskontrolör Tartus Turu tänava maja õuel tööülesandeid ning vormistas ühele sõidukile parasjagu parkimistrahvi, kui kortermajast väljus agressiivne võõras mees ning tõukas masina tuuleklaasile kviitungi asetanud 35-aastast naist. Peale kähmlust võõras mees lahkus.

20. juuli õhtupoolikul sai politsei väljakutse Tartus Fortuuna tänavale parklasse, kus tekkis konflikt valesti pargitud auto pärast, mille käigus lõi seni tuvastamata mees 24-aastast naist vastu pead.

25. septembri öösel varastati Võrus Roosi tänava garaažide ees remondiootel sõiduautolt Volkswagen neli ratast. Kahju on umbes 200 eurot.

4. oktoobril kella 20.29 paiku sai Häirekeskus teate, et Kesklinnas Narva maantee ja Pronksi tänava ristmikul näitas väidetavalt üks meesterahvas oma sõiduautost relvataolist eset 24-aastasele mehele, kes sõitis teise sõidukiga. Väljakutsele reageerinud politseinikud pidasid mõlemad sõiduautod kinni Sõpruse puiesteel. Kontrollimise käigus leiti ühe sõiduki pagasiruumist tulirelv. Väidetavalt oli tulirelva näitajaks 38-aastane mees, kellel on olemas ka kehtiv relvaluba. Politseinikud võtsid relva ja laskemoona hoiule.

5. detsembril teatati, et Narvas A. Puškini tänaval lõhuti autoklaas ning varastati kott, milles oli umbes 40 nokamütsi. Kahju on 580 eurot.

7. detsembril teatati, et Sillamäel Mere puiesteel taheti ärandada sõiduauto Mercedes-Benz Sprinter, kuid katse luhtus ning varastati hoopis automakk.

Kasutatud väljavõtted on pärit päästeameti ja politsei tänavustest pressiteadetest.