ETV 2 näitab XI noorte tantsupidu 2. juulil kell 19.45. Tantsupeo muljeid vahendab Margit Kilumets. Otselülitusi ja lühireportaaže tantsupeo melust teeb ka ETV 2. juulil kell 20.05, 20.55 ja 21.35. Tantsupeo kordust näeb samal õhtul kohe pärast avamise kordust kell 22.15.

3. juulil kella 8.55–13 on ETVs otseülekanne noorte laulu- ja tantsupeo rongkäigust. Selle toovad vaatajani Madis Aesma ja Indrek Vaheoja. ETV 2 lülitub rongkäigulainele kell 10.

Otseülekanne XI noorte laulupeolt “maa ja ilm” algab ETVs 3. juulil kell 13 ja kestab pea terve päeva, kuni kella 20.30ni. Mitme uuendusega nooruslikku pidu vahendab Margus Saar.

8. juulil kell 21.30 ETVs algav saade “Võtame kokku!” vaatab tagasi XI noorte tantsu- ja laulupeole, võtab kokku ning aitab meenutada, kuidas pidu valmis, mis jäi silma ja mis puges hinge.

Reportaaže teevad noored reporterid Kristel, Sten-Robert ning Gert ja Greta — andekad inimesed, keda ETV otsis just laulu- ja tantsupeo ülekannete tarvis. Kokku osales konkursil sada 16–26aastast, kellest pärast proove ja katsetamist valiti välja neli.

Sten-Robert Pullerits (20) on Rakverest pärit noormees, kes on juba aastaid elanud Tallinnas. Saatejuhiks tahtis ta saada eelkõige seepärast, et end proovile panna ning läbi katsumuste muutuda targemaks ja paremaks inimeseks.

Viljandist pärit Kristel Marand (22) lõpetas tänavu kevadel Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia dirigeerimise erialal.

Töö televisioonis on tema meelest just see, mis paelub. Laulupeo saatejuhina saab Kristel ühendada kaks oma kõige suuremat kirge — televisiooni ja muusika.

Greta Roosaar (23) tahtis saatejuhiks saada, et kohtuda huvitavate inimestega, oma ala parimatega nii muusikas kui ka televisioonis. Samuti usub Greta, et kaamera ees töötamine annab just seda energiat ja positiivset kõhedust, mis murrab rutiini.

Gert Kark (24) on õppinud Tais ja Inglismaal, töötanud kaks aastat teatris ja suundunud edasi õppima diplomaatiat.

Tänu mitmele kokkusattumusele on Gert telemajas juba alates varakevadest ning nendib, et ilus on seljataga ja kõik huvitav alles ees.