Lahendamata Brexiti-kriis

Esmaspäeval, 21. septembril kell 22.15 on ETV ekraanil “Välisilma” dokk “Brexiti kriis – Suurbritannia kriisis”. Möödunud aastal valminud dokumentaalfilmis jutustavad poliitikud ja läbirääkijad mõlemal pool Inglise kanalit esimest korda loo võtmesündmustest, vigadest ning valearvestustest, mis sundisid Theresa Mayd Ühendkuningriigi lahkumist Euroopa Liidust edasi lükkama ja lõpuks ametist lahkuma. Uue peaministri esmane ülesanne on Brexiti-kriis lahendada, ent kuidas nii kaugele jõuti?

“Padjaklubi” uus hooaeg

Teisipäeval, 22. septembril kell 21.30 juab TV3 eetrisse “Padjaklubi” uue hooaja avaosa pealkirjaga “Kolmkümmend”.

Padjaklubi tüdrukud saavad üle pika aja kokku ja selgub, et Miša hakkab oma kolmekümnenda sünnipäeva pidu korraldama, samas kui Laura on enda ümmarguse tähtpäeva maha salanud.

Laura maadleb vanemaks saamise hirmudega, kuid lööb lõpuks sünnipäevapeoga kampa. Samal ajal on aga Laura ja Kristina kandideerinud ühe ja sama ägeda töökoha peale ning sellest tööst hakkab nüüd unistama ka ülejäänud Padjaklubi seltskond – mängus on hea palk ja kuum meesülemus. Kristinal on aga raskusi suhtlemisega, sest võtab karantiininõudeid ülimalt tõsiselt.