Laupäeval, 17. oktoobril kell 21.35 on ETV ekraanil esimene jagu Inglise seitsmeosalisest draamasarjast “Maailm leekides”, kus noor diplomaat Harry Chase jätab Inglismaale maha armsama ja läheb Varssavisse tõlgina tööle. Samal ajal ründab Hitleri Saksamaa Poolat ja oma uue kallima päästmiseks peab ta tüdrukuga abielluma.

“Maskis laulja” uus hooaeg

Pühapäeval, 18. oktoobril kell 19.30 on TV3 ekraanil “Maskis laulja” teise hooaja avasaade, kus võistlustulle lähevad Kalevipoeg, Fööniks, Ilves, Saturn ja Polaarhunt. Uus detektiiv Kristjan Jõekalda on liitunud Krista Lensini, Brigitte Susanne Hundi ning Mart Juure terava ja vaimuka meeskonnaga. Kas detektiivid suudavad vihjete põhjal leida õiged inimesed?

Ja kes paljastub esimese maski alt?

Algab reis ümber kolme mere

Esmaspäeval, 12. oktoobril kell 21.30 jõuab TV3 eetrisse esimene jagu uuest saatesarjast “Reis ümber kolme mere”.

Vaatajate südamed põnevate reisiseiklustega võitnud onu Raiu seltskond keerab seekord autoninad lõunasse, et sõita ümber Musta, Kaspia ja Araali merede. Pikal teel tuleb hakkama saada autode tehniliste probleemidega ja slaavi kultuurist mõjutatud eluoluga. Teele jääb hulgaliselt vaatamisväärsusi. Avasaates otsivad reisisellid Valgevene ürgmetsas piisoneid ja äikesevihm tahab Raivo koos telgiga ära viia.