Teisipäeval, 21. juulil kell 21.30 on ETV2 ekraanil USA ja Suurbritannia koostööna valminud dokumentaalfilm “Dina”. Antonio Santini ja Dan Sicklesi film jäl­gib diskreetselt kahe inimese armastuslugu. Pärast abikaasa surma ja mitut tormilist suhet peab 48aastane Dina oma kallima Scottiga pulmaplaane. Lõbus, avatud, optimistlik Dina on tõeline energiapomm, vaoshoitud loomuga Scott on aga siiani elanud koos vanematega. Tavalisest armunud paarist eristab neid vaid see, et mõlemal on vaimse arengu häire. Film võitis 2017. aasta Sundance’i festivalil peapreemia.

Põnev Vene draamasari

Esmaspäeval, 20. juulil kell 21 on ETV+ eetris esimene jagu 16osalisest Vene draamasarjast “Kuldhord”.

Kuldhordi khaan Berke on vanaks jäänud, kuid tal pole ikka veel poega, kellest võiks saada tema pärija. Berkele kantakse ette, et Pärsia khaanil Hulagul on plaanis alustada sõda mongolite vastu, see sunnib Berket saatma suurvürst Jaroslavi juurde oma saadikud. Venemaa on mongoli-tatari ikke all.

“Eskadrill Punasabad”

Teisipäeval, 21. juulil kell 22.35 on TV3 eetris Anthony Hemingway käe all 2012. aastal valminud draama “Eskadrill Punasabad”. Mustanahalised ameeriklased, kes osalevad Tuskegee treeningprogrammis, puutusid Teise maailmasõja ajal kokku rassilise diskrimineerimisega ning neid hoiti põhiliselt maa peal. Nüüd saavad nad lahingkutse, et võidelda kolonel A. J. Bullardi juhtimisel. Osades: Terrence Howard, Cuba Gooding Jr., Nate Parker, David Oyelowo, Tristan Wilds.