Paljud väidavad, et neil pole midagi süüa ning seetõttu tuleb tühja kõhuga magama minna. “Naeris” ulatab siin inimestele abikäe ning alustab ellujäämiskursust, mille käigus õpetab kaaskodanikele, kuidas endale maitsvat sööki valmistada.
Maitsva võileiva valmistamine on peakoka sõnul lihtne ega võta palju aega.

“Kahtlemata on igal perenaisel külmkapis tagavaraks purgike kaaviari või paarsada grammi külmsuitsuforelli. Võileiva tegemiseks tuleb saia- või leivaviil katta õhukese võikihiga ning sellele kanda kalamari või asetada forelliviil. Kalavõileiva võib kaunistada õhukese sidruniviiluga ning selle juurde sobib kõige paremini mõni odavapoolsem valge kuiv vein, näiteks Coche-Dury Corton-Charlemagne Grand Cru."

Avalehele
0 Kommentaari
Loe veel: