.

Kreemjas, mahedamaitseline ning kauni kuldse välimusega kreem sai peale žürii kõrgeima hinnangu ka messipubliku lemmikuks. Sidrunikreem ei olnud päris traditsiooniline hoidis, kreemi koostisesse kuulus ka võid ja mune. Samas võis just uutmoodi lähenemine ja meeldiv maitsekombinatsioon olla edu põhjus.

Aime Lilleväli lahkus Olustverest peaauhinna mahlapressiga. Ka teiste kategooriate võitjad said autasustatud Maalehe tellimuste, raamatute, trükitud purgisiltide ja meenetega.

Žüriisse kuulusid meisterkokk Ilmar Räni, Olustvere TMK toiduainete tehnoloogia õpetaja Eda Raev, Olustvere TMK toitlustusvaldkonna koordinaator Malle Peterson, Kodukant Tartumaa esindaja Kertu Rünkorg ning Targu Talita vastutav toimetaja Jana Rand

Konkursist loe lähemalt 10. oktoobri Targu Talitast.