Ja toob mõned näited.

„Uue koalitsioonis sünd oli ajaliselt paigas. Ja mis puutub selle edasist toimimist, siis järgmise aasta alguses saabub selle koalitsiooni katseaeg. Et kas minnakse samamoodi edasi või mitte.”

Uuesoo jätkab: „Sünnikaart näitas välisteema tähtsust ja nii tõusiski arutelu Eesti maine üle välismaal, president aga käis Moskvas.”

Veel näiteid, millele Maaleht varemgi tähelepanu juhtinud. Uuesoo kirjutas, et piirikaubandusse on vaja muutusi ja muutused tulid – 1. juulist langes Eestis õlle, siidri ja kange alkoholi aktsiis 25%.

Horoskoop nägi muutuste tegemise vajadust ning arenguid koolisüsteemis ja teaduses. Arutelud koolilõpueksmite ja teaduse napi rajahastamise üle ongi aktuaalsed.

Kogu sünnikaarti pealkirjaga „Eesti sünnikaart: järgmistel aastatel suureneb jonnakas viha võõra vastu” saab lugeda siit.

Taimi Uuesoo

Saatusehoroskoop tulekul


Astroloog Taimi Uuesoo lubab, et selleks aastavahetuseks pakub ta Maalehe lugejaile taas üllatusi. „Lisaks tähtkujude horoskoobile tuleb tänavu saatusehoroskoop. Tahan nimelt näidata, milliseid suuri võimalusi peidab eneses astroloogia,” räägib astroloog innustunult.

„Saatusehoroskoop näitab inimestele ära, millised saavad olema nende elu ülesanded. Ja seda, mida mingil kindlal ajal sündinud inimesed eneses kõige enam muutma peaksid,” avab Uuesoo veidike saladuste laegast.

Astroloogia kõrval möödus Taimi Uuesoo aasta Nõva kandis Kurseoo talus toimekalt. „Ka koledad ilmad on looduses paremad,” mainib ta.

Sealses metsataguses majapidamises on iga nurk ja nurgakene astroloogiaga seotud. Tänavu sai uue kuue Kalade maja, valmis Amburi katusealune.

Nii jõuab pererahvas aina ligemale oma unistusele pakkuda raba veeres ja tiigi ääres kodumajutust, mis astroloogilistest seostest tulvil.

Tiik, muuseas, on Taimi Uuesoo enese käsitsi kaevatud ja tööd jätkuvad. Juba seitsmendat aastat labidatäite haaval.

Taimi Uuesoo

23 aastat horoskoope


Taimi Uuesoo on süvenenud astroloogiasse 1991. aastast. Kutsetööks kujunes astroloogia 23 aastat tagasi seoses kolmanda lapse sünniga.

Individuaalkonsultatsioone on teinud 1993. aastast, esimesed algajate kursused korraldas 1994. Aastast 1997 oli astroloogia õpetaja Tallinna Rahvaülikoolis, 2012. aastast Eesti Astroloogia Instituudis. Eesti Astroloogide Liidu asutajaliige.

Ta on lõpetanud TPI 1980. aastal, lisaks õppinud ja õpetanud rootsi keelt, õppinud preventiivset meditsiini, tervisekasvatust ja -nõustamist ning psühholoogiat.

Taimi Uuesoo