Kuid üllatus pole mitte film ega rahakogumine, vaid hoopis SEE:

"Hoidke nüüd piip ja prillid ja igaks juhuks istuge veel toolil kah! Juhul kui kampaanial täitub 350%, teeme kellegi teist hooandjatest VÄGA õnnelikuks. Anname ära ja täiesti päriseks meie kaubiku hooandjate vahel, kes on toetanud meie tegemisi 10 euro või enamaga. Uue kodu loosime välja augusti lõpus," kirjutavad nad Hooandjas.

Kui Eero, Mari-Anne ja nende nelja-aastane poeg Aleksander suudavad aga koguda 1000% eesmärgist ehk 29 000 eurot, lubavad nad minna ümbermaailmareisile ning jätkata aasta jooksul oma seikluste kajastamist Lifeisaview-s.

Kampaania, mis kestab 15. juulini, esimeseks eesmärgiks oli koguda 5172 eurot. See on tänaseks täidetud. Eesmärgini, mille täitumisel pere oma minibussi ära annab, pole jäänud palju - see on täiesti saavutatav!

Siinkohal tuletame teile meelde, milline on ratastel kodu ehk minibuss, mille õnnelikuks omanikuks on võimalik saada igaühel, kes toetavad pere ettevõtmist Hooandja kaudu enam kui 10 euroga.


Eero, Mari-Anne ja Aleksander ei ela päris tavapärast elu. Nende koduks pole juba pikemat aega korter ega maja, vaid hoopis kuueruutmeetrine neljal rattal veerev minibuss, mille nad ise elamiskõlblikuks ehitasid. Kaubiku ümber ehitamiseks kulus 16 tööpäeva ja ligi 1200 eurot.

Reisimiseks ja kaubiku ostuks saadi raha peamiselt sõiduauto ja mootorratta müügist. Selleks et mitte asju kastidesse pakkida ega vanemate keldrisse jätta, otsustati hoopis kõik üleliigne maha müüa ja annetada.

Eelmise aasta oktoobris said Eerost ja Mari-Annest põhikohaga seiklejad ja videoblogi pidajad, kes on reisinud kümneid tuhandeid kilomeetreid mööda Euroopat. Nende lugu on teistele hea eeskuju, kuidas on võimalik koos väikese lapsega reisida. Noorele perele on suureks abiks olnud säästlik eluviis. “Igakuiseid kulutusi vaadates tuli välja, et meie minimalistliku elustiili juures kulub meil 300–450 eurot kuus.

Noore pere seiklustest ja elus-olust saate pikemalt lugeda juunikuu Maakodust, loo autor on Liis Kirss. Fotosid nende kodukaubikust saate aga vaadata siit: