Maa- ja Metsatehnika OÜ on uus ettevõte asukohaga Tallinnas. Ettevõte põhineb Eesti kapitalil ning ettevõtte juhiks on pikaajalise müügi- ja ettevõtluskogemusega Taivo Puuorg. Maa- ja Metsatehnika OÜ tutvustas Eco Logi masinaid ka Tartus Maamessil.

“See oli väga positiivne kogemus, kuna me ei osanud oodata, millist tagasisidet klientidelt saame. Meie rõõmuks oli kohalike Eco Logi metsamasinate kasutajate tagasiside väga hea. Messil näidatud langetustraktor pälvis palju tähelepanu ka konkurentide tehnikat kasutavatelt metsafirmade esindajatelt,” ütles Puuorg. Ta loodab, et esimene Eco Logi müügileping sõlmitakse juba lähikuudel.

Eco Log Sweden AB toodab kuut langetustraktori mudelit ning nelja tüüpi kokkuveotraktoreid. Langetustraktori puhul kasutatakse unikaalset tehnilist lahendust (pendlitega), mille abil saab masinat loodis hoida pinnase eri vormide puhul. Operaatori töömugavus ja erakordselt efektiivne hüdraulikasüsteem kombineerituna jõuliste Mercedes Benzi mootoritega ning Log Maxi lõikepeadega muudavad masina tootlikkuse väga kõrgeks.

Eco Logi ajalugu ulatub aastasse 1970, mil alustati masinate tootmist Kockumsi nime all. Aastatel 1997 kuni 2004 toodeti neid Caterpillari (CAT) kaubamärgi all ja aastast 2004 hakati kasutama Eco Logi kaubamärki.