Ilmus Targu Talita ajakirja suvenumber

Juunikuu esimesel nädalal nägi trükivalgust Targu Talita ajakirja teine ehk suvenumber, mis sisaldab endas nõuandeid nii suvisteks aiatöödeks kui ka häid retsepte ja soovitusi suveandide säilitamiseks.

Kõige mahukama osa suvises Targu Talita ajakirjas võtavad enda alla kirjutised uudsete ja veidi ebaharilike viljade kasvatamisest. Praegu veel võib-olla eksootilisena tunduv füüsal, vahakõrvits või bataat võib mõne aasta pärast olla päris tavaline aiavili, kui on olemas oskused ja kogemused nende kasvatamiseks. Targu Talita ajakirjas vahendamegi kasvatajate kogemusi ning soovitusi.
Targu Talita, suvi 2017.

Suvi on viljade küpsemise aeg, mil värsket-mahlakat saaki saab süüa ning ülejääke hoidistada. Ka sellest, kuidas aed võib olla nagu apteek, kirjutab värske Targu Talita ajakiri.

Päris mahuka osa ajakirja pinnast võtavad enda alla hoidisekonkursside parimad retseptid, mis on abiks suviste saakide tallelepanekul.

Targu Talita esimese numbri võtsid lugejad väga hästi vastu ja see kadus lettidelt lausa mõne nädalaga. Seekord on ajakirja trükiarv pisut suurem. Kuid juba nüüd tasub Targu Talita ajakirja otsida kaupluste ja muude ajakirjandust müüvate kohtade perioodikalettidelt.

Viimane võimalus kandideerida Maakodu konkursil!

Kadri Tramm
.

Küllap on teil esimesed muruniitmised seljataga, suvelilled amplitesse istutatud ja mahakülvatud seemnetest esimesed taimedki tärganud. Nüüd on õige hetk kandideerida “Eesti kauneima maakodu” konkursil.

Saatke fotod ja tutvustav tekst oma kaunist maa- või suvekodust, aiast, põnevast aiaehitisest või laste mänguplatsist Maakodu toimetusele aadressil konkurss@maakodu.ee.

Tänavu toimub ajakirja Maa­kodu konkurss “Eesti kauneim maakodu” neljandat korda. Pea­auhinnaks on 3200eurone aiamaja firmalt Nordic-Holz. Peale maakodu valitakse ka kauneim suvekodu, aed, välipuhkeala, köök, kõige lapsesõbralikum kodu, kauneim laste mängumaja ja parim sisustuslahendus.

Konkursil osalemiseks tuleb saata oma kodust pilt koos kaaskirjaga hiljemalt 16. juuniks 2017. Võitjad kuulutatakse välja septembris. Lisainfot leiab veebilehelt.