Aasta algas päris kõmuliselt. Meie esipaaril kõlasid pulmakellad. Enne paariheitmist pandi uudis juba suure kella külge. Pärast pulmatralli kutsus Leida enda juurde Luuavarre muttidest arvamusliidrid, et mõlgutada mõtteid noorpaari kingituste üle. Paljudes kinkides oldi ühel meelel. Näiteks arvati, et kindlasti kingiti paariheitnutele kahe inimese voodipesukomplekt, lauahõbedat, kristallkauss või -vaas, lõunaserviis, transistorraadio. Kuna ei teatud, keda peole kutsuti ja kui paksud külaliste rahakotid olid, siis ei osatud rohkem midagi välja mõelda.

Jookideks olid kindlasti morss, naistele maasikalikööri, meestele Laua viina ja ehk ka Riia palsamit.

Järgnes arutelu söökide ja jookide teemal. Kartulisalat, rosolje, täidetud munad, leib, sai, või, midagi magusat ja võib-olla ka veidi sooja toitu, näiteks kartulipuder viineritega.

Jookideks olid kindlasti morss, naistele maasikalikööri, meestele Laua viina ja ehk ka Riia palsamit. Tigu Evaldi naisnähtus arvas, et Riia palsamit vaevalt oli, kuna sellel pudelil pole pandimärki ja taaraautomaat keeldub seda vastu võtmast.

Edasi arutati, kas pruudiröövi ka oli. Leida arvas, et kindlasti mitte, kuna tema on tähelepanelikult politseiuudiseid jälginud ja neis pole inimröövist sõnagi. Teised mutid olid öelduga päri. Eks peagi võib oodata kureteemalist uudist. Nüüd kulub kogu vaba aeg ühiskodu sisustamiseks. Kui rahaga peaks kitsas olema, on võimalik neil noore pere laenu võtta ja selle abil kõik olmemured lahendada.

Arvamusliidrid lubasid noorpaari käikudel ja tegemistel silma peal hoida. Kui värskelt abiellunutel peaks ühiselu loomisel üles kerkima mingeid küsimusi, siis Luuavarre naised on lahkesti nõus õpetussõnu jagama. Tagantjärele “Kibe!”.