Lehtpuu jämesortimentide keskmised hinnad püsisid pikalt stabiilsena samal tasemel, kuid november tõi ka siin kaasa hinnalanguse, kui jätta kõrvale kasepalgi hind, mis on jäänud samaks. Suurim kukkuja on lepapalk, mis odavnes kuuga 10,5%. Kasepakk odavnes enam kui 4% ja haavapalk 5%. Sama olukord on ka, kui võrrelda kolme kuu taguse ajaga. Suuremad hinnamuutused on aset leidnud aastataguste hindadega võrreldes. Kui kasepalk on aastaga 1,7% kallinenud, siis kõik ülejäänud sordid on selgelt odavnenud: kasepakk 2,3%, haavapalk 5% ja lepapalk 10,5%.

Ainsana kallines kuuga pisut (0,7%) haavapaberipuit. Männipuit odavnes ligi 6%, kasepuit ligi 3% ja kuusepuit enam kui 2%. Kolme kuu taguse ajaga võrreldes on kõik sordid odavnenud: kase ja männipuit ca 6%, kuusepuit 3% ja haavapuit 1%. Eelmise aasta novembriga võrreldes on hinnalangused suured. Kõige enam on odavnenud kasepuit (ca 13,5%). Männi- ja haavapuit on odavnenud ligi 8% ja kuusepuit 5,5%.

Küttepuidu hind on novembris samuti langenud (ligi 2%) ja maksis kuu lõpus 22,9 €/tm. Kolme kuu taguse ajaga võrreldes on küttepuit odavamaks muutunud 3% ja aastaga 5,5%. Viimase viie aasta jooksul on küttepuidu keskmine hind olnud alla 23 €/tm ainult kahel korral, nüüd novembris ja tänavu juunis.

Ilmselt on madalas küttepuidu hinnas süüdi nii pehme talve prognoos kui ka teiste energiakandjate madalad hinnad. Vaatamata odavatele hindadele, on turul pakkumine siiski suur.