Sügav sügis on käes, ja et meeleolu ikka kõrgel püsiks, leidke argirutiinis toredat vaheldust, olgu selleks siis kas või esmapilgul eksootiliste ja võõrapäraste maitsete toomine oma kööki. 

Allpool tutvustab meisterkokk Heimar Kuuskler mehhikopäraseid retsepte, mille valmistamiseks on kasutatud Santa Maria tex-mex-tooteid.

Manna La Roosa peakoka Heimar Kuuskleri sõnul on eestlased üle saanud kartusest, et Kesk-Ameerika ja Mehhiko toidud on ebatervislikud ning liiga vürtsikad. Tema sõnul on need tervislikud, kuna roogades kasutatakse palju kanaliha ja kala ning köögi- ja puuvilju. Samuti pole need ülemäära vürtsikad toidud, sest vürtsikus ja teravus saadakse vaid tšilli abil, mida võib ju igaüks lisada vastavalt enda soovile.

Avalehele
1 Kommentaari
Loe veel: