Selgrootud (ld Invertebrata) seevastu saavutavad tänu oma paindlikkusele ja põhimõttelagedusele edu nii konservatiivide kui ka liberaalide, nii vasakpoolsete kui ka parempoolsete seas, olles igas pulmas peiupoisid ning kõikidel matustel kadunukesed.

Limustel (ld Mollusca) on tulemas hea aasta nii ühiskondlikus kui ka isiklikus elus. Nagu aastakümnete eest, võib neid taas näha ka juhtivatel ametikohtadel.

Konkurentsi suudavad limukatele pakkuda vaid roomajad (ld Reptilia) ja pugejad (ld Assholus natutralis). Kallis sõber, kui pöörad end ringi ja näed tunneli lõpus valgust, võid olla kindel, et oled end pressinud õigesse kohta.

Kahepaiksed (ld Amphibia) tunnevad end ühtviisi hästi nii poliitikas kui ka äris. Kuid ole ettevaatlik – sind võivad tabada süüdistused, et poliitikuna oled ärikas ning äri teed nagu poliitik. Kui sa ei võta otsekohe seisukohta, kumb oled, võidakse sind istuma panna.

Imetajaid (ld Mammalia) ootab algaval aastal ees märkimisväärne sissetulekute kasv, kuna kalade (ld Pisces) klassi kuuluva palgalõhe positsioon on kõikuma löönud.

Ämblikulaadsetest (ld Araneae) läheb algaval aastal kõige paremini puukidel, kes on ennast märkamatult ministeeriumide ning linna- ja vallavalitsuste kaenlaauku või kubemesse kinnitanud ning seal aasta ringi mõnusalt ära elavad.

Lindude (ld Aves) klassi esindajatel tekib uuel aastal tahtmine lõpuks iseseisvalt lendama hakata, kuid muretsemiseks pole põhjust. Konkureerivatel isenditel on põhjapoolkera tiivuliste (ingl Nordic Aviation) gruppi kuuluvate lendajate tiibade kärpimiseks kindlasti arvukalt häid ideid.