Reedel ilmaolukord ei muutu, kuigi Läänemere lõunarannikule on jõudnud madalrõhuala põhjaserv ning ka sajud ulatuvad Läti rannikule. Meil on pilvi jälle rohkem, kuid püsib sajuta. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga. Öösel on -1…+5, päeval 7..9°C.

Laupäeval on kõrgrõhuvöönd jälle võimutsemas ja sadude tõenäosus väga väike. Õhutemperatuur on öösel -3..+3-ni, rannikul on veidi soojem, päevasooja tuleb 7..11°C .

Pühapäeval näib pikkamööda meilgi võimust võtvat uus kõrgrõhuala, mille kese on algul Briti saarte kohal, kuid enne võib üle Eesti libiseda madalrõhulohk, mis siin-seal väheke vihma annab.

Tuul võib põhjakaarde pöörduda ja veidi tugevneda. Selgimiste korral on öösel taas sisemaal miinustemperatuure oodata. Päevasooja 6..10°C.
Esmaspäeval tekib uus kõrgrõhukese tõenäoliselt Soome kohal. Selle lõunaservas puhub meil võrdlemisi tugev põhja- ja kirdetuul. Selgimiste korral on öösel siin-seal miinustemperatuure, päevasooja enamasti rohkem kui +5.

Teisipäeval on kõrgrõhuala veel võimutsemas. Tuul on nõrk. Õhutemperatuur oluliselt ei muutu.

Kolmapäeval saju tõenäosus suureneb ja võib-olla suudab võimu võtta kaugetel põhjalaiustel liikuv tsüklon. Tuul võib edelasse pöörduda ja tugevneda. Ka väike vihm pole välistatud.

Võib-olla tulebki nüüd pööre meie jaoks tavaliste sügisilmade poole, kus ookeanil tegutsevad tsüklonid valivad Läänemerd haarava teekonna.