Kui sall ja kapuuts koos, siis ei ole ka ohtu, et müts ära kaob. Alati kui ruumis müts peast võtta, peab vaatama, kas see mahub taskusse ja on oht, et see võib sealt kergesti välja libiseda ning ära kaduda. Kui see hoopiski kotti peita, tuleb õue minnes jälle asjade vahelt otsida, kuhu peavari sai.

Heegeldamiseks sobib kõige paremini pehme lõng, mis vastu kaela kare ei oleks, pigem ikka mõnus ning soojendav. Kapuutsi osa heegeldamiseks mõõtke pikkus üle pea ehk mitu sentimeetrit ühelt õlalt üle pea mõõtes teisele õlale tuleb.
Esmalt on heegeldatud kapuuts ja seejärel ka salli osa. Kõige lihtsam on seda teha kinnissilmustega, nii jääb ese soe ning sel korral on mitmevärviline lõng see, mis tähelepanu püüab.

Pildil oleva kapuutsi pikkus on 65 ning laius 46 cm, see tähendab, et kumbki riba on 65 cm pikk ning 23 cm lai. Valmis töö murdke keskelt pooleks ning õmmelge üks külg kinni, see osa jääb kuklale.

Kui kapuutsi liiga terav nurk häirib, võib tipu tõmmata pahemal pool pisut sisse ning paari õmbluspistega kinnitada. Seejärel ongi käes aeg valmis teha ka sall, see on heegeldatud ringselt.

Alustage heegeldamist kapuutsi alumise serva ühest nurgast ning heegeldage kogu serv üle. Edasi jätkake keti heegeldamist, sellest saab salli osa. Kui sobiv pikkus käes, kinnitage viimane silmus kapuutsi alumisse serva, kust heegeldamist alustasite. Nüüd polegi muud, kui ringselt heegeldada, kuni sall valmis.