Esmalt heegeldage kinnissilmustega ring, millest saab sea tagumine osa. Edasi hakake heegeldama keha, selleks ärge kinnissilmustest ringile enam silmuseid juurde kasvatage.

Kui sea kere pikkus on paras, alustage kahandamist ning tehke kärsa osa. Enne kui kärsa lõplikult kahandate, ärge unustage lisamast täitematerjali, selleks sobib väga hästi vill.

Et kärss ikkagi õige sea vääriline oleks, heegeldage selleks eraldi väike nööp ning õmmelge külge. Ka jalad võib eraldi heegeldada ning seejärel külge õmmelda, aga võib ka kohe kere külge heegeldada. Siis ei tohi enne kahandamist vaid unustada, et ka täitematerjal tuleb sisse panna. Kõrvad heegeldage kohe pea külge.

Nüüd ongi jäänud vaid rõngassaba. Selleks tehke lõngast kett ning sinna peale kolm rida kinnissilmuseid. Esimesel real heegeldage igast silmusest kaks silmust, siis keerab saba ilusti rõngasse.

Silmad on heegeldatud ning seejärel külge õmmeldud. Nüüd jääb vaid loota, et hea kaaslane teeb ise kõik seatembud ning laseb teie aastal korda minna.