Korruskarbi eelis on, et ehted ei tolmu ja on süstematiseeritult paigutatud. Selle valmistamiseks läheb vaja papptoru, Soome pappi, õhukest taaskasutatud nahka ja PVA-liimi.

Ehtekarbi moodustavad üksteise peale asetatavad madalad sektsioonid. Pealmine karp läheb spiiliga alumise sisse. Tavaliselt nimetatakse spiiliks voodriga kaetud kaane alla liimitud pappketast. Siin liimitakse spiil pealmise karbi põhja alla. Arvestada tuleb seda, et nahaga kaetud spiil mahuks karpi ära.

Kolmest karbist koosnev torn.
Kõigepealt saagige papptorust rõngad ja lihvige nende servad. Karpide kõrgused võite oma soovide kohaselt valida.

Karbi põhjadeks saagige toru siseläbimõõduga kettad. Katke liimiga papprõnga alumine siseserv ja suruge põhjaketas ülevalt torusse. Laske kuivada ning alustage nahaga katmist.

Esimesena katke nahaga karbi sisepõhi. Seejärel lõigake nahariba, mis on mõõtudelt kahekordne karbi kõrgus, pluss 3 cm. Määrige nahariba liimiga ja katke karbi sisekülg. Siis pöörake nahk karbi küljele, siluge hoolikalt ja käänake põhja alla.

Kahekordne jätkukoht lõigake metalljoonlaua ja vaibanoa abil läbi. Jätkukoha võib katta kortsutatud nahast aplikatsiooniga.

Ülemisele karbile valmistage sobivas mõõdus ja tehnikas kaas.
Karbi valmistamiseks vajalikud detailid on lõigatud papptorust.
Erineva dekooriga ehtekarbid.